Închide meniul

Cristiano Ronaldo surprinde la trei zile după ce băieţelul său a murit la naştere. Starul portughez, la antrenamente înaintea derby-ului Arsenal – Manchester United

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2022, 20:51

Cristiano Ronaldo surprinde la trei zile după ce băieţelul său a murit la naştere. Starul portughez, la antrenamente înaintea derby-ului Arsenal – Manchester United

Cristiano Ronaldo, dat dispărut de Manchester United

Cristiano Ronaldo nu s-a prezentat la reunirea lui Manchester United / Profimediaimages

ristiano Ronaldo nu poate sta departe de teren nici în cel mai dificil moment al vieţii. Starul de 37 de ani s-a întors la antrenamentele lui Manchester United la numai trei zile distanţă după tragedia din familia lui. Luni, băieţelul său a murit la naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul grupării de pe Old Trafford şi-a făcut apariţia la baza de pregătire a „diavolilor”. Îşi doreşte să joace în derby-ul Arsenal – Manchester United, din etapa a 34-a din Premier League.

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United

Meciul de pe Emirates are o miză uriaşă. United este obligată să câştige pe terenul „tunarilor” pentru a continua să spere la calificarea în UEFA Champions League. Tottehnam este, în acest moment, ocupanta locului 4 din campionatul Angliei şi este despărţită doar prin golaveraj de Arsenal. Manchester United are cu trei puncte mai puţin decât cele două echipe aflate deasupra ei în clasament.

Trupa pregătită până la finalul sezonului de Ralf Rangnick a postat imagini de la ultimul antrenament. În câteva dintre acestea apare şi CR7, care pare extrem de afectat de momentul teribil prin care trece.

Reclamă

Cristiano Ronaldo le-a mulţumit fanilor lui Liverpool

Cristiano Ronaldo a avut o primă reacţie după gestul superb făcut de suporterii lui Liverpool, în minutul 7 al derby-ului cu Manchester United. „Cormoranii” l-au încurajat pe CR7 cu aplauze după drama pierderii unui copil la naştere.

O singură lume, un singur sport, o singură familie. Mulţumesc, Anfield! Eu şi familia mea nu vom uita niciodată acest moment plin de respect şi compasiune”, a fost postarea pe Instagram a lui Ronaldo.

Mesajul lui Cristiano a fost apreciat de aproape 1.4 milioane de fani, după numai 30 de minute. Toţi au aplaudat decizia luată de fanii rivalei de pe Anfield Road.

Reclamă 4 / 0/3

Tragedie în familia lui CR7! Unul dintre gemenii starului portughez a decedat

Cristiano Ronaldo trece prin momente tragice. Fiul starului portughez a decedat. Georgina Rodriguez era însărcinată cu gemeni. Ronaldo a anunțat, printr-un comunicat, că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită.

Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu„, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, în doliu după decesul fiului său
  • CR7 a revenit la antrenamentele lui Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și