Închide meniul
Foto

Ce nu a putut Cristi Borcea să îi facă Valentinei Pelinel. Femeia a vorbit despre momentele în care este doar ea cu soţul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 14:31

Reclamă
Ce nu a putut Cristi Borcea să îi facă Valentinei Pelinel. Femeia a vorbit despre momentele în care este doar ea cu soţul său

Cristi Borcea este milionarul român care are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel a dezvăluit că cel mai important lucru care i s-a întâmplat în viaţă a fost să îşi întemeieze o familie alături de Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia este lucrul care o face pe Valentina Pelinel să radieze de fericire. Este lesne de înţeles că ziua în care Cristi Borcea a cerut-o de soţie a fost cea mai fericită din viaţă.

Faptul că am o familie frumoasă, că suntem sănătoși și uniți. Că am prieteni adevărați, alături de care îmi petrec timpul liber, că pot să fac ceea ce-mi doresc și că nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața până acum. Cred că e important să fii împăcat cu ce este, cu ce ai făcut și să lași lucrurile să se întâmple așa cum este ordinea lor firescă. Există o forță mai puternică decât noi în univers care are grijă ca nimic să nu fie întâmplător„, a spus Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Întrebată dacă Borcea a făcut-o să plângă de emoţie cu un gest romantic, Valentina Pelinel a recunoscut că aceasta nu se emoţionează uşor.

Valentina Pelinel spune că Cristi Borcea nu poate să o emoţioneze până la lacrimi

Sunt genul care râde, nu plânge de fericire. Plâng doar în situații triste și în general nu exteriorizez emoțiile negative. Prefer să fiu optimistă și să râd de fericire„, a mai spus Valentina Pelinel.

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii, dar nu se oprește aici! Valentina Pelinel a făcut anunțul

Cristi Borcea mai vrea copii! Este vestea cea mare oferită chiar de soția fostului acționar al lui Dinamo, Valentina Pelinel. Borcea are deja nouă copii, trei dintre ei cu Valentina.

”Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsanbilitate. Mai avem timp de noi, mai avem! Ne facem!

Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de…și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!”, a spus Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, citată de click.ro.

Borcea are nouă copii cu patru femei, Milan (6 ani) și gemenele Rania și Indira (3 ani) fiind cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri se află la a treia căsnicie. Înainte, el a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și