Închide meniul

„Situația este devastatoare!” Dezvăluiri cutremurătoare din Mariupol, orașul distrus de armata lui Vladimir Putin: „Încă sunt acolo!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 11:49

Reclamă
„Situația este devastatoare! Dezvăluiri cutremurătoare din Mariupol, orașul distrus de armata lui Vladimir Putin: „Încă sunt acolo!

Vladimir Klitschko a vorbit despre situaţia dramatică din Mariupol

Colaj Profimedia

Vladimir Klitschko a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Fratele primarului din Kiev a dat detalii cutremurătoare din Mariupol, cel mai afectat oraș de bombardamentele rușilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko spune că situația din Mariupol este una dezastruoasă. Oamenii se ascund de bombe și nu mai au mâncare sau apă.

Vladimir Klitschko, dezvăluiri cutremurătoare din Mariupol

„Situația în Mariupol și în sud-estul țării este devastatoare. Civili, oameni răniți încă sunt acolo. La fel și forțele militare ucrainene. Sunt acolo de săptămâni, fără, electricitate, mâncare sau apă. Au existat numeroase tentative de a deschide coridoare umanitare, pentru ca răniții și civilii să plece, dar niciodată nu a funcționat…

Avem nevoie ca partenerii noștri din lumea liberă să oprească invazia rusă și să ne susțină în diferite feluri, atât cu ajutor umanitar, cât și cu sancțiuni și izolare a Rusiei. Avem nevoie de armament, susținerea militară este extrem de importantă. Dacă Rusia nu s-a oprit încă, e clar că va merge mai departe. Așa cum au anunțat în propaganda lor, Ucraina e doar începutul.”, a declarat Wladimir Klitschko, pentru postul de televiziune N1.

Mesajul transmis de Vladimir Klitschko la miezul nopții: „Vă rog să nu vă opriți!”

Tyson Fury a câștigat marele meci cu Dillian Whyte și a anunțat că se retrage din box, însă cel mai emoționant moment din cadrul galei de la Londra a fost discursul lui Vladimir Klitschko despre războiul din Ucraina și care a fost proiectat pe un ercan gigant.

Reclamă

În momentul în care fostul campion mondial de la box a vorbit, cei aproape 100.000 de oameni din sală au amuțit.

„ Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici.

Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din toată lumea pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Reclamă 4 / 0/3

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar suntem mai puternici știind că avem susținerea noastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți. Avem nevoie de voi mai mult ca oricând”, a spus Vladimir Klitschko în mesajul din cadrul galei de la Londra.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și