Închide meniul

„Situația este devastatoare!” Dezvăluiri cutremurătoare din Mariupol, orașul distrus de armata lui Vladimir Putin: „Încă sunt acolo!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 11:49

„Situația este devastatoare! Dezvăluiri cutremurătoare din Mariupol, orașul distrus de armata lui Vladimir Putin: „Încă sunt acolo!

Vladimir Klitschko a vorbit despre situaţia dramatică din Mariupol

Colaj Profimedia

Vladimir Klitschko a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Fratele primarului din Kiev a dat detalii cutremurătoare din Mariupol, cel mai afectat oraș de bombardamentele rușilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko spune că situația din Mariupol este una dezastruoasă. Oamenii se ascund de bombe și nu mai au mâncare sau apă.

Vladimir Klitschko, dezvăluiri cutremurătoare din Mariupol

„Situația în Mariupol și în sud-estul țării este devastatoare. Civili, oameni răniți încă sunt acolo. La fel și forțele militare ucrainene. Sunt acolo de săptămâni, fără, electricitate, mâncare sau apă. Au existat numeroase tentative de a deschide coridoare umanitare, pentru ca răniții și civilii să plece, dar niciodată nu a funcționat…

Avem nevoie ca partenerii noștri din lumea liberă să oprească invazia rusă și să ne susțină în diferite feluri, atât cu ajutor umanitar, cât și cu sancțiuni și izolare a Rusiei. Avem nevoie de armament, susținerea militară este extrem de importantă. Dacă Rusia nu s-a oprit încă, e clar că va merge mai departe. Așa cum au anunțat în propaganda lor, Ucraina e doar începutul.”, a declarat Wladimir Klitschko, pentru postul de televiziune N1.

Mesajul transmis de Vladimir Klitschko la miezul nopții: „Vă rog să nu vă opriți!”

Tyson Fury a câștigat marele meci cu Dillian Whyte și a anunțat că se retrage din box, însă cel mai emoționant moment din cadrul galei de la Londra a fost discursul lui Vladimir Klitschko despre războiul din Ucraina și care a fost proiectat pe un ercan gigant.

Reclamă

În momentul în care fostul campion mondial de la box a vorbit, cei aproape 100.000 de oameni din sală au amuțit.

„ Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici.

Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din toată lumea pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Reclamă 4 / 0/3

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar suntem mai puternici știind că avem susținerea noastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți. Avem nevoie de voi mai mult ca oricând”, a spus Vladimir Klitschko în mesajul din cadrul galei de la Londra.

Recomandări
  • Vladimir Klitschko, dezvăluiri cutremurătoare din Mariupol
  • Situația din cel mai bombardat oraș de ruși

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și