Închide meniul

Gigi Becali va deveni bunic pentru a doua oară: „Se naşte peste 4-5 luni!” Detalii despre singura sa nepoţică: „Vine şi pupă toate icoanele”

Publicat: 25 aprilie 2022, 13:13

Reclamă
Gigi Becali va deveni bunic pentru a doua oară: „Se naşte peste 4-5 luni! Detalii despre singura sa nepoţică: „Vine şi pupă toate icoanele

Gigi Becali şi-a inaugurat hotelul de pe litoral

Hepta

Gigi Becali va deveni bunic pentru a doua oară. Dezvăluirea de senzaţie a fost făcută de Paşte. Fiica sa cea mare, Teodora, este din nou însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali va deveni peste câteva luni, din nou, bunic. Omul afaceri este cel care a dat vestea cea mare. Toedora Becali va deveni mamă pentru a doua oară. Gigi Becali are o singură nepoţică: pe micuţa Maria, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap.

Gigi Becali va deveni bunic din nou

Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni. Nepoata mea vine și pupă toate icoanele. Eu am ajuns târziu la credință. Eu am ajuns târziu la credință. Tata era lacom și eu m-am luat după el. Acum sunt lacom de Hristos”, a declarat Gigi Becali la România TV, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a fost extrem de emoţionat când s-a născut prima sa nepoată

Gigi Becali a dezvăluit că a fost extrem de emoţionat în momentul în care a devenit pentru prima dată bunic.

A avut 3,900 kg. Eu doar va pot spune ca de azi la 8 am fost la biserica şi până când a născut am fost în emoţii şi lacrimi„, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Becali a devenit pentru prima dată bunic la mijlocul anului 2020, în plină pandemie. De altfel, patronul FCSB spunea la acel moment că stă la distanţă de micuţa Maria.  „Mie nu mi-e frică. Am văzut-o de două ori şi de la distanţă. E Covidul ăsta. Mă refer la copil. Mă îmbolnăvesc eu şi toată familia, dar copilul îl protejez. Noi, oamenii mari, ne îmbolnăvim! Două-trei perfuzii, vitamina C, zinc şi gata„, spunea, în 2020, Gigi Becali.

La finele anului 2019, Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit. În vârstă de 24 de ani, fiica cea mare a patronului de la FCSB a spus „da” în octombrie 2019.

Teodora şi Mihai Mincu au avut parte de o lună de miere ca în poveşti. După nunta spectaculoasă, care a fost numită chiar nunta anului, Teodora şi Mihai au plecat departe, departe de România, tocmai în America. După ce au explorat tot ce s-a putut, cei doi au plecat în Bora Bora, acolo unde s-au bucurat de soare, de căldură şi de o relaxare pe cinste.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și