Închide meniul

Gigi Becali va deveni bunic pentru a doua oară: „Se naşte peste 4-5 luni!” Detalii despre singura sa nepoţică: „Vine şi pupă toate icoanele”

Reclamă

Publicat: 25 aprilie 2022, 13:13

Gigi Becali va deveni bunic pentru a doua oară: „Se naşte peste 4-5 luni! Detalii despre singura sa nepoţică: „Vine şi pupă toate icoanele

Gigi Becali şi-a inaugurat hotelul de pe litoral

Hepta

Gigi Becali va deveni bunic pentru a doua oară. Dezvăluirea de senzaţie a fost făcută de Paşte. Fiica sa cea mare, Teodora, este din nou însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali va deveni peste câteva luni, din nou, bunic. Omul afaceri este cel care a dat vestea cea mare. Toedora Becali va deveni mamă pentru a doua oară. Gigi Becali are o singură nepoţică: pe micuţa Maria, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap.

Gigi Becali va deveni bunic din nou

Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni. Nepoata mea vine și pupă toate icoanele. Eu am ajuns târziu la credință. Eu am ajuns târziu la credință. Tata era lacom și eu m-am luat după el. Acum sunt lacom de Hristos”, a declarat Gigi Becali la România TV, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a fost extrem de emoţionat când s-a născut prima sa nepoată

Gigi Becali a dezvăluit că a fost extrem de emoţionat în momentul în care a devenit pentru prima dată bunic.

A avut 3,900 kg. Eu doar va pot spune ca de azi la 8 am fost la biserica şi până când a născut am fost în emoţii şi lacrimi„, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Becali a devenit pentru prima dată bunic la mijlocul anului 2020, în plină pandemie. De altfel, patronul FCSB spunea la acel moment că stă la distanţă de micuţa Maria.  „Mie nu mi-e frică. Am văzut-o de două ori şi de la distanţă. E Covidul ăsta. Mă refer la copil. Mă îmbolnăvesc eu şi toată familia, dar copilul îl protejez. Noi, oamenii mari, ne îmbolnăvim! Două-trei perfuzii, vitamina C, zinc şi gata„, spunea, în 2020, Gigi Becali.

La finele anului 2019, Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit. În vârstă de 24 de ani, fiica cea mare a patronului de la FCSB a spus „da” în octombrie 2019.

Teodora şi Mihai Mincu au avut parte de o lună de miere ca în poveşti. După nunta spectaculoasă, care a fost numită chiar nunta anului, Teodora şi Mihai au plecat departe, departe de România, tocmai în America. După ce au explorat tot ce s-a putut, cei doi au plecat în Bora Bora, acolo unde s-au bucurat de soare, de căldură şi de o relaxare pe cinste.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și