Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, implicată într-un accident rutier. A fost nevoie de intervenţia poliţiei. Prima reacţie a vedetei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2022, 18:12 / Actualizat: 9 mai 2022, 16:00

Anamaria Prodan, implicată într-un accident rutier. A fost nevoie de intervenţia poliţiei. Prima reacţie a vedetei

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost implicată într-un accident rutier cu un biciclist. Maşina de lux în care se afla agentul de jucători a fost lovit de bărbatul care se plimba cu bicicleta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Anamaria Prodan a oferit o primă reacţie după ce a fost implicată într-un accident cu un biciclist.

„Era mașina parcată, eu eram în mașină și un bicilist a trecut, mi-a zgâriat bara și a plecat. Omul nu știa că sunt în mașină, m-am dus după el și a venit, și-a cerut iertare și atât. Nu s-a întâmplat nimic. Dar mă numesc Anamaria Prodan și orice mișc lumea e curioasă”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru spynews.ro

Conform celor de la cancan.ro, Anamaria Prodan nu se afla la volan, ci şoferul său. Bara din spate de la maşina care era parcată a fost lovită cu pedala de biciclist. Între şoferul Anamariei Prodan şi biciclist a avut un schimb de replici pe un ton mai ridicat. Poliţia a venit la locul accidentului, iar spiritele s-au calmat.

Reclamă

Sursa: cancan.ro

Anamaria Prodan, implicată într-un accident rutier

Potrivit sursei citate, biciclistul nu se deplasa pe pista de destinată bicicliştilor, ci pe trotuar. Toate părţile implicate au fost nevoite să coopereze cu oamenii legii pentru a explica ce s-a întâmplat. Maşina de lux a Anamariei Prodan costă 200.000 de euro.

Anamaria Prodan, așa cum rar o vezi! Cum a apărut în ziua de Paște, alături de Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf Jr

Anamaria Prodan a sărbătorit Paștele singură, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru Corina Caciuc. Vedeta a rămas doar cu copiii. Celebra impresară a postat pe Instagram o fotografie alături de Laurențiu Reghecampf Jr, „Bebeto”, și Sarah Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a renunțat la ținutele de lux  în ziua de Paște. Vedeta a purtat o pereche de blugi roșii și un maiou simplu, alb. Impresara nu a putut însă să se despartă de celebrele lanțișoare de la gât.

Fiica impresarei Prodan, Sarah, a purtat niște pantaloni scurți și un top alb. Bebeto a fost cel mai „casual”, cu o un tricou de casă și o pereche de pantaloni scurți. „Familia Prodan va iubeste și va urează un Paste plin se liniște și lumina”, a scris Anamaria Prodan, alături de fotografia cu Sarah și Bebeto.

Bebeto e fiul pe care Prodan îl are cu Laurenţiu Reghecampf, iar Sarah și Rebecca Dumitrescu sunt fiicele pe care vedeta le are din căsătoria cu Tibi Dumitrescu.

Laurențiu Reghecampf și-ar fi părăsit propriul fiu

La începutul lunii, Anamaria a mers la procesul de divorț alături de Sarah și Bebeto, care au dat nas în nas cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a susținut însă că antrenorul a avut un comportament extrem de rece faţă de copii.  Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a salutat copiii şi nici nu i-a atins, deşi nu îi mai văzuse de un an de zile.

Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a spus, extrem de mâhnită, Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Reclamă

Suma rușinoasă pe care Laurențiu Reghecampf i-o trimite, o dată la 5 luni, fiului său

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care Laurențiu Reghecampf o are cu fiul său. Vedeta a dezvăluit și suma scandalos de mică pe care i-o trimite Laurențiu Regehcampf fiului său, o dată la 5 luni. Anamaria Prodan a avut un nou term în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria a spus că, în ciuda faptului că a făcut apeluri publice pentru ca Reghecampf să își vadă fiul, acesta a cerut în instanță să își vadă fiul de două ori pe lună.

„El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și