Închide meniul

Ion Crăciunescu, fermecat de Istvan Kovacs, după Manchester City – Real Madrid 4-3. „Nu poate să nu-l ducă într-o finală!” Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 27 aprilie 2022, 10:53

Reclamă
Ion Crăciunescu, fermecat de Istvan Kovacs, după Manchester City – Real Madrid 4-3. „Nu poate să nu-l ducă într-o finală! Hai, România! În fiecare zi

Istvan Kovacs

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

Ion Crăciunescu spune că Istvan Kovacs a avut un arbitraj impecabil în Manchester City – Real Madrid 4-3, meci din turul semifinalelor UEFA Champions League. Fostul mare arbitru român a avut însă o nedumerire cu privire la o decizie a centralului din Carei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost impecabil. Dar n-am înțeles un lucru: a dat niște minute de prelungire și a mai ținut meciul după minutele alea. Nu este o greșeală, este o problemă de finețe.

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Ion Crăciunescu, sfat pentru Istvan Kovacs

Michel Vautrot, nume mare în arbitraj, ne spunea la un curs UEFA: «Băieți, s-a făcut minutul 90, conduce o echipă cu trei, patru la zero, dați prelungiri cinci minute, șapte, câte vreți voi… Dar dacă scorul e strâns, nu vă mai forțați norocul cu minutele alea de prelungiri!».

Asta ar trebui să-i spună cineva și lui Kovacs, dar n-are cine să-i spună «Măi, băiatule, ai dat trei minute de prelungiri, gata, măi, nu mai trece peste ele. Gata, ai terminat, punct».

Arbitrajul lui Kovacs, o mai spun o dată, a fost impecabil. Îmi pare rău că i-au dat semifinală fiindcă cine arbitrează semifinală nu mai poate arbitra finala. Dar cred că semifinala asta, după cum a arbitrat-o, nu poate să nu-l ducă într-o finală anul viitor”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Istvan Kovacs, ”Cel mai tare avantaj din istorie”

În minutul 74, arbitrul nostru a lăsat legea avantajului la un fault teribil făcut de Toni Kroos la marginea careului. Kovacs a fost tentat să fluiere, dar l-a văzut pe Berbardo Silva pregătit să continue faza. Istvan a lăsat jocul liber, iar portughezul a înscris golul de 4-2 cu o execuție de excepție.

”Acesta poate fi cel mai tare avantaj lăsat de un arbitru în istorie”, a spus un fan. ”Arbitrul a luat o decizie fantastică. Am așteptat această zi toată viața mea”, a mai completat un alt internaut. ”Ce gol a marcat Bernardo Silva, dar ce avantaj a lăsat arbitrul”, a mai spus un suporter.

Astfel, putem spune că Istvan Kovacs s-a ridicat la nivelul unui meci uriaș de Liga Campionilor, unul care va rămâne în istoria fotbalului pentru reușitele de vis. Arbitrul nostru a lăsat jocul liber și nu a ieșit în evidență decât cu decizii corecte, cum a fost și penalty-ul acordat pentru liderul din La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs la finalul meciului istoric, câștigat de Manchester City, cu 4-3 în fața lui Real Madrid.

Totul a început în debutul reprizei secunde, atunci când Pep Guardiola a susținut că echipa sa ar fi trebuit să primească un aut de margine, dar Istvan Kovacs a văzut altfel, iar reluările i-au dat dreptate românului, care i-a și acordat un cartonaș galben managerului campioanei Angliei.

„Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”, a spus Guardiola, după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și