Închide meniul

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs. ”Am reacționat sub impulsul emoției”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2022, 8:27

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs. ”Am reacționat sub impulsul emoției”

Pep Guardiola, dialog încins cu Istvan Kovacs

Profimedia Images

Manchester City – Real Madrid 4-3. Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs la finalul meciului istoric, câștigat de Manchester City, cu 4-3 în fața lui Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a început în debutul reprizei secunde, atunci când Pep Guardiola a susținut că echipa sa ar fi trebuit să primească un aut de margine, dar Istvan Kovacs a văzut altfel, iar reluările i-au dat dreptate românului, care i-a și acordat un cartonaș galben managerului campioanei Angliei.

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs

„Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”, a spus Guardiola, după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Gestul lui Guardiola a venit, cel mai probabil, și după ce arbitrul nostru a luat o decizie genială spre finalul partidei. Kovacs a lăsat legea avantajului la un fault grosolan făcut la marginea careului, iar Bernardo Silva l-a învins pe Courtois cu un șut uimitor.

Reclamă

Pe de altă parte, Istvan Kovacs a luat decizia corectă și la penalty-ul primit de Real Madrid, din care Karim Benzema a stabilit scorul final, 4-3, cu o Panenka de excepție.

Istvan Kovacs, arbitraj perfect în Liga Campionilor

Redactorul-şef de la BBC a reacţionat imediat după decizia lui Istvan Kovacs. „Decizie briliantă de a lăsa legea avantajului„, a scris Phil McNulty pe Twitter.

Istvan Kovacs a luat o nouă decizie în minutul 81. Arbitrul român a văzut perfect şi a dictat penalty pentru Real Madrid, după un henţ comis de Laporte. Benzema a avut o execuţie de clasă din penalty, care l-a învins pe Ederson cu o scăriţă de senzaţie.

Reclamă 4 / 0/3

„Românul a dat lovitura. Jucătorii de la Manchester susțin că mâna lui Laporte a venit după ce mingea i-a sărit anterior din cap. Fundașul City sare deja cu brațul întins, iar pedeapsa maximă este bine marcată”, a spus Pavel Fernandez, un fost arbitru spaniol, la Radio Marca.

Marius Avram, după ce Istvan Kovacs a avut un arbitraj perfect

Prestaţia de gală a lui Istvan Kovacs a fost lăudată şi de Marius Avram, un fost arbitru român. Acesta a spus că arbitrajul pe care l-a avut în City – Real Madrid îl duce extrem de aproape de prezenţa la Campionatul Mondial din Qatar.

„Am avut parte de un meci extraordinar, atât fotbalistic, cât și din punct de vedere al prestației lui Istvan Kovacs. În prima repriză, intervențiile lui au fost neobservate. Un arbitraj discret, calm, dar atent și concentrat. Istvan a fost prezent în toate momentele-cheie, după ce lucrurile s-au încins.

A rezolvat excelent acel moment tensionat cu Guardiola. Apoi, un avantaj foarte bine lăsat la golul extraordinar al lui Manchester City. Lovitura de la 11 metri a fost corect acordată. Felicit prestația lui Istvan Kovacs. A demonstrat că are valoare de a fi arbitru de elită și a făcut pasul decisiv pentru a-și asigura prezența la Campionatul Mondial. Îl felicit încă o dată și îi doresc succes”, a spus Marius Avram pentru prosport.ro.

Manchester City – Real Madrid 4-3

Manchester City – Real Madrid, scor 4-3, a fost capul de afiş al semifinalelor din UEFA Champions League. Cele două formaţii s-au întâlnit pe „Etihad Stadium”, într-un meci care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Istvan Kovacs a fost la centru şi a arbitrat fără greşeală în confruntarea în care s-au înscris şapte goluri. Starurile lui Pep Guardiola au obţinut o victorie uriaşă şi sunt favorite înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Au marcat: De Bruyne ‘2, Gabriel Jesus ’11, Foden ’53, Silva ’74 / Benzema ’33, ’82 (p), Vinicius ’55.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și