Închide meniul

Un fost campion mondial, jefuit în propria casă! Hoţii i-au furat bunuri în valoare de un milion de euro

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 17:19

Reclamă
Un fost campion mondial, jefuit în propria casă! Hoţii i-au furat bunuri în valoare de un milion de euro

Un fost campion mondial, jefuit în propria casă

Instagram shkodranmustafi

Shkodran Mustafi (30 ani), fost campion mondial cu Germania în 2014, a fost jefuit chiar în propria casă din Spania. Hoţii i-au furat bunuri în valoare de aproape un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Bild, hoţii au furat bani, bijuterii şi haine scumpe, care ar valora aproximativ milion de euro. În tot acest timp, Mustafi asculta un curs de golf, în timp ce se relaxa la piscină. Fostul campion mondial a realizat că a fost jefuit când i-a văzut pe hoţi în timp ce fugeau cu bunurile sale.

Shkodran Mustafi, jefuit în propria casă

Potrivit anchetatorilor, hoţii ar fi descoperit cum să intre în casa lui Mustafi prin intermediul postărilor sale de pe Instagram. De-a lungul timpului, acesta le-a arătat mai multe imagini cu locuinţa sa celor 1.1 milioane de urmăritori.

„Pot confirma incidentul, dar nu vreau să comentez. Ancheta este în curs de desfăşurare şi nu vreau să încurc în vreun fel. Sunt bine, într-un fel sau altul”, a transmis Mustafi, potrivit sursei citate.

Potrivit idolnetworth.com, averea lui Shkodran Mustafi este estimată la 80 de milioane de dolari. În prezent, fundaşul evolează în La Liga, la Levante.

Reclamă

Charles Leclerc, jefuit în plină stradă

Şi Monegascul Charles Leclerc (24 ani), de la Ferrari, liderul clasamentului piloţilor în Formula 1, a fost jefuit. Hoţii i-au furat un ceas Richard Mille în valoare de aproximativ 300.000 de euro, la Viareggio, a anunţat presa italiană, citată de motorsport.com.

În momentul jafului, el se afla împreună cu mai mulţi prieteni, între care antrenorul său Andrea Ferrari, pe Via Salvatori din staţiunea de la Marea Tireniană, la vest de Imola. Hoţul a reuşit să îi smulgă pilotului ceasul de la încheietura mâinii şi a scăpat înainte ca acesta să îşi dea seama.

„Sunt luni de zile de când Via Salvatori este complet în întuneric. Am raportat acest lucru de luni de zile. Ei bine, noaptea trecută, în Via Salvatori, ne-au jefuit. V-aţi gândit să reparaţi într-un târziu iluminatul stradal? Întreb pentru un prieten”, a scris Charles Leclerc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și