Închide meniul

Charles Leclerc, jefuit în plină stradă! Hoţii i-au furat un ceas de 300.000 de euro. Marele pilot a răbufnit: „V-aţi gândit să reparaţi iluminatul stradal?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2022, 19:42

Charles Leclerc, jefuit în plină stradă! Hoţii i-au furat un ceas de 300.000 de euro. Marele pilot a răbufnit: „V-aţi gândit să reparaţi iluminatul stradal?

Charles Leclerc este câştigătorul Marelui Premiu al Bahrainului

Profimedia

Monegascul Charles Leclerc (24 ani), de la Ferrari, liderul clasamentului piloţilor în Formula 1, a fost jefuit, luni, de un ceas Richard Mille în valoare de aproximativ 300.000 de euro, la Viareggio, a anunţat presa italiană, citată de motorsport.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul jafului, el se afla împreună cu mai mulţi prieteni, între care antrenorul său Andrea Ferrari, pe Via Salvatori din staţiunea de la Marea Tireniană, la vest de Imola. În weekend, acesta va participa la Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna, a patra etapă a Campiontului Mondial de Formula 1.

Charles Leclerc a fost jefuit în plină stradă de un ceas în valoare de aproximativ 300.000 de euro

Seara, în jurul orei locale 22.00, ei traversau zona slab iluminată a Via Salvatori, când Leclerc a fost recunoscut de fani şi oprit pentru fotografii şi autografe.

În mijlocul unui început de scandal, în timp ce prezenţa lui Leclerc atrăgea atenţia din ce în ce mai multor fani, un hoţ a reuşit să îi smulgă pilotului ceasul de la încheietura mâinii şi a scăpat înainte ca acesta să îşi dea seama.

Charles Leclerc a răbufnit după ce a fost jefuit

După ce hoţul a reuşit să fugă, Leclerc a raportat cazul la poliţie, care a deschis o anchetă şi caută să afle dacă furtul a fost inopinat sau planificat în prealabil.

Reclamă

În urma incidentului, Andrea Ferrari a criticat într-o postare pe reţelele de socializare lipsa iluminatului stradal din zonă.

„Sunt luni de zile de când Via Salvatori este complet în întuneric. Am raportat acest lucru de luni de zile. Ei bine, noaptea trecută, în Via Salvatori, ne-au jefuit. V-aţi gândit să reparaţi într-un târziu iluminatul stradal? Întreb pentru un prieten”, a scris Charles Leclerc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și