Închide meniul
EXCLUSIV

Chefii Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea suferă pentru Dinamo. „O sa ne numim ‘SC Câinii Sportivi’!”

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2022, 10:22 / Actualizat: 29 februarie 2024, 17:46

Reclamă
Chefii Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea suferă pentru Dinamo. „O sa ne numim SC Câinii Sportivi!

Chefii Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu suferă pentru Dinamo

Antena 1

Chefii Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea suferă pentru Dinamo. Chefii de la „Chefi la cuțite”, show-ul difuzat de Antena 1, sunt recunoscuți pentru pasiunea pe care o au pentru fotbal. Dinamovist înfocat Scărlătescu a venit cu o idee genială de nume pentru echipa sa de suflet. „O sa ne numim ‘SC Câinii Sportivi’!”, a răbufnit Scărlătescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Scărlătescu, cunoscut ca un suporter al celor de la Dinamo, suferă enorm din cauza situației în care se află echipa sa de suflet. Chef Scărlătescu a avut și un mesaj pentru jucătorii „câinilor”.

Chefii Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea suferă pentru Dinamo

„- Celor de la Dinamo, ce le transmiți?
– Măi, băieți, mă… scoateți crampoanele alea de plumb, că nu mai pot! Ce să vă spun!? Multă sănătate… să ne ierte Dumnezeu, pe toți!
– Suferi?
– Cum să nu sufăr? Suntem pe ultimele locuri… Dumnezeule mare… Eu nu mai înțeleg nimic!
– Nu scăpăm de baraj, oricum!
– Dacă nu trecem de baraj, ce facem?
– Jucăm cu Steaua, la matineu!
– Dacă o să mergem în B, o să merg pe stadion mai des!”

Chef Scărlătescu a găsit nume pentru Dinamo

„Dinamo face stadion de zece ani, facem machete, punem floricele, degeaba”, a mai spus Scarlatescu, în momentul în care a aflat că Dinamo își va face o nouă arenă, completat fiind de Chef Dumitrescu: „Vă dați seama că o să avem cele mai frumoase stadioane, în Liga 2!? Nu vi se pare, un pic, penibil!”

Reclamă

Chef Scarlatescu a comentat și problema numelui! Nicolae Badea a interzis echipei din Liga 1 să mai folosească denumirea de FC Dinamo: „Ce să mai zic? O sa ne numim” „SC Câinii Sportivi” și gata! „.

Nicolae Badea deține numele de FC Dinamo

Clubul din Liga 1 a fost notificat că nu mai poate folosi denumirea „FC Dinamo”. Badea a explicat pentru AS.ro de ce s-a făcut un astfel de demers.

„Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo. Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate.

Reclamă 4 / 0/3

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv”, a spus Badea pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și