Închide meniul

Chindia – Rapid 0-0 | Dragoş Grigore, iritat: „Să-mi reproşez ceva?” + Junior Morais s-a obişnuit doar cu victorii: „E un pic ciudat!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 22:48

Reclamă
Chindia – Rapid 0-0 | Dragoş Grigore, iritat: „Să-mi reproşez ceva? + Junior Morais s-a obişnuit doar cu victorii: „E un pic ciudat!

Dragoş Grigore e veteranul Rapidului

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid a remizat în deplasare cu Chindia Târgovişte, scor 0-0, şi a întrerupt seria uluitoare de şapte victorii consecutive. La final, Dragoş Grigore şi Junior Morais au oferit primele reacţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Doctorul” a fost iritat la finalul remizei de la Ploieşti. Întrebat despre vinovaţii din tabăra giuleştenilor, fundaşul a transmis că nu poate face o analiză la cald.

Dragoş Grigore, după Chindia – Rapid 0-0: „Trebuie să rămânem uniţi şi să reparăm!

„Ne doream să obţinem cele trei puncte. Este un rezultat echitabil. Ştiam că este o echipă care se închide bine. Nu am reuşit să dăm gol, chiar dacă am avut şuturi periculoase. Vom vedea la final, când vom trage linie, unde ne aflăm. Terenul nu ne-a avantajat.

Ăsta este fotbalul. Sunt şi meciuri de acest gen. Sunt cu cuţitul la os. De vreo 2 ani nu reuşim să învingem (n.r. FC U Craiova 1948). Vom juca acasă, în Giuleşti. Trebuie să rămânem uniţi şi să reparăm. Să-mi reproşez ceva? Nu aş putea să fac o analiză la cald”, a declarat Dragoş Grigore pentru digisport.ro.

Junior Morais: „E un pic ciudat!

Junior Morais era obişnuit doar cu victorii. Giuleştenii au călcat strâmb după şapte victorii consecutive, iar brazilianul regretă faptul că echipa sa nu a câştigat confruntarea.

Reclamă

„E un pic ciudat. Uneori doar câştigi, alteori te împiedici. Jucăm acasă în meciul următor. Azi au venit mulţi suporteri, dar e păcat că nu ne-a ajutat terenul. Nu avem de luat o revanşă. Trebuie să câştigăm neapărat. Mă bucur de perioada la Rapid”, a transmis şi Junior Morais.

În urma acestui rezultat, Rapid ocupă primul loc în play-out, cu 39 de puncte. De partea cealaltă, Chindia Târgovişte este pe loc de baraj, cu 23 de puncte.

Clasamentul play-out-ului este următorul:

Reclamă 4 / 0/3

1. Rapid – 39 de puncte

2. Sepsi – 36 de puncte

3. FC Botoşani – 35 de puncte

4. UTA Arad – 29 de puncte

5. FC U Craiova 1948 – 28 de puncte

6. CS Mioveni – 28 de puncte

7. Chindia Târgovişte – 23 de puncte

Reclamă

8. Dinamo – 16 de puncte

9. Academica Clinceni – 3 de puncte

10. Gaz Metan Mediaş – 27 de puncte

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și