Închide meniul

Chindia – Rapid 0-0 | Dragoş Grigore, iritat: „Să-mi reproşez ceva?” + Junior Morais s-a obişnuit doar cu victorii: „E un pic ciudat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 22:48

Chindia – Rapid 0-0 | Dragoş Grigore, iritat: „Să-mi reproşez ceva? + Junior Morais s-a obişnuit doar cu victorii: „E un pic ciudat!

Dragoş Grigore e veteranul Rapidului

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid a remizat în deplasare cu Chindia Târgovişte, scor 0-0, şi a întrerupt seria uluitoare de şapte victorii consecutive. La final, Dragoş Grigore şi Junior Morais au oferit primele reacţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Doctorul” a fost iritat la finalul remizei de la Ploieşti. Întrebat despre vinovaţii din tabăra giuleştenilor, fundaşul a transmis că nu poate face o analiză la cald.

Dragoş Grigore, după Chindia – Rapid 0-0: „Trebuie să rămânem uniţi şi să reparăm!

„Ne doream să obţinem cele trei puncte. Este un rezultat echitabil. Ştiam că este o echipă care se închide bine. Nu am reuşit să dăm gol, chiar dacă am avut şuturi periculoase. Vom vedea la final, când vom trage linie, unde ne aflăm. Terenul nu ne-a avantajat.

Ăsta este fotbalul. Sunt şi meciuri de acest gen. Sunt cu cuţitul la os. De vreo 2 ani nu reuşim să învingem (n.r. FC U Craiova 1948). Vom juca acasă, în Giuleşti. Trebuie să rămânem uniţi şi să reparăm. Să-mi reproşez ceva? Nu aş putea să fac o analiză la cald”, a declarat Dragoş Grigore pentru digisport.ro.

Junior Morais: „E un pic ciudat!

Junior Morais era obişnuit doar cu victorii. Giuleştenii au călcat strâmb după şapte victorii consecutive, iar brazilianul regretă faptul că echipa sa nu a câştigat confruntarea.

Reclamă

„E un pic ciudat. Uneori doar câştigi, alteori te împiedici. Jucăm acasă în meciul următor. Azi au venit mulţi suporteri, dar e păcat că nu ne-a ajutat terenul. Nu avem de luat o revanşă. Trebuie să câştigăm neapărat. Mă bucur de perioada la Rapid”, a transmis şi Junior Morais.

În urma acestui rezultat, Rapid ocupă primul loc în play-out, cu 39 de puncte. De partea cealaltă, Chindia Târgovişte este pe loc de baraj, cu 23 de puncte.

Clasamentul play-out-ului este următorul:

Reclamă 4 / 0/3

1. Rapid – 39 de puncte

2. Sepsi – 36 de puncte

3. FC Botoşani – 35 de puncte

4. UTA Arad – 29 de puncte

5. FC U Craiova 1948 – 28 de puncte

6. CS Mioveni – 28 de puncte

7. Chindia Târgovişte – 23 de puncte

Reclamă

8. Dinamo – 16 de puncte

9. Academica Clinceni – 3 de puncte

10. Gaz Metan Mediaş – 27 de puncte

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și