Închide meniul

Ionuț Radu, titular la Inter, în meciul cu Udinese? Anunțul făcut de Simone Inzaghi: ”Îl place toată lumea”

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 10:43

Reclamă
Ionuț Radu, titular la Inter, în meciul cu Udinese? Anunțul făcut de Simone Inzaghi: ”Îl place toată lumea”

Ionuț Radu, în timpul meciului Bologna - Inter 2-1

Profimedia

Ionuț Radu ar putea fi titular la Inter, în meciul cu Udinese, chiar și după gafa uriașă din duelul cu Bologna, care poate duce la pierderea Scudetto. Simone Inzaghi a anunțat că, dacă titularul de drept, Samir Handanovic, nu va fi apt, atunci Radu va avea o nouă șansă să se revanșeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ionuț Radu este un profesionist desăvârșit, un jucător pe care îl place toată lumea. Nu îmi place să folosesc portarii prin rotație, cred în ierarhii. Ionuț mi-a dat încredere mereu la antrenamente și nu mi-am dat seama că are nevoie de alte câteva meciuri. Asta e tot.

Ionuț Radu, titular la Inter, în meciul cu Udinese? Răspunsul lui Simone Inzaghi

Dacă Handanovic nu se recuperează, sigur Radu va juca mâine (n.r. – azi). Are parte de toată încrederea mea și eu cred că are o carieră importantă în față, chiar dacă în acest an a jucat puțin”, a spus Simone Inzaghi, despre șansele ca Ionuț Radu să fie titular la Inter, cu Udinese.

Ionuț Radu a primit încurajări și de la fanii nerazzurrilor. După ce l-au criticat dur în seara meciului cu Bologna, suporterii au revenit la sentimente mai bune.

Înainte de meciul cu Udinese, în care românul este anunțat din nou titular, fanii de pe Meazza au afișat un banner de susținere pentru internaționalul nostru. ”Furioși, dar pentru totdeauna îndrăgostiți. Forza Radu”, e mesajul special pentru Radu.

Reclamă

Ionuț Radu, făcut praf în presa italiană după ce a dat pe lângă minge și a „condamnat-o” pe Inter

În minutul 82 al meciului de la Bologna, Ionuț Radu a dat pe lângă minge și i-a făcut un „cadou” incredibil lui Nicola Sansone, care a înscris cel mai ușor gol al carierei. La final, portarul român a fost criticat aspru în presa din Italia.

„Să spui că a avut o prestație atentă timp de 82 de minute… apoi a venit ‘crima’, acea atingere care îi oferă Bolognei victoria și care poate cântări mai mult decât decisiv în lupta pentru Scudetto. Cu această înfrângere, Inter nu mai este stăpâna propriului destin.”, au scris jurnaliștii tuttomercatoweb.

Ionuț Radu n-a scăpat nici de criticile celor de la Gazzetta dello Sport. „Harakiri Inter: Radu i-a dat punctele Bolognei”, a titrat celebra publicație din Peninsulă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri mai au de disputat Milan și Inter în ultimele 4 etape

Punctul pierdut de nerazzurri la Bologna e extrem de important în lupta pentru titlu. Inter e acum la două puncte în spatele Milanului, cu patru etape rămase de disputat. Cum „Diavolii Roşii” stau mai bine la capitolul „directe”, au nevoie de trei victorii şi un egal pentru a deveni matematic campioni.

Etapa a 35-a:

AC Milan – Fiorentina
Udinese – Inter

Etapa a 36-a:

Verona – AC Milan
Inter – Empoli

Etapa a 37-a:

AC Milan – Atalanta
Cagliari – Inter

Reclamă

Etapa a 38-a:

Sassuolo – AC Milan
Inter – Sampdoria

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și