Închide meniul

Ionuț Radu e încurajat de fanii lui Inter! Bannerul senzațional al nerazzurrilor. Românul, anunțat titular în meciul cu Udinese

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2022, 11:33

Ionuț Radu e încurajat de fanii lui Inter! Bannerul senzațional al nerazzurrilor. Românul, anunțat titular în meciul cu Udinese

Ionuț Radu, la finalul meciului Bologna - Inter 2-1

Profimedia Images

Ionuț Radu e încurajat de fanii lui Inter, după gafa uriașă din meciul cu Bologna, care a dus la eșecul nerazzurrilor, unul care îi poate costa și titlul. Suporterii campioanei au revenit la sentimente mai bune față de român și au făcut un gest minunat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de meciul cu Udinese, în care românul este anunțat din nou titular, fanii de pe Meazza au afișat un banner de susținere pentru internaționalul nostru. ”Furioși, dar pentru totdeauna îndrăgostiți. Forza Radu”, e mesajul special pentru Radu.

Ionuț Radu e încurajat de fanii lui Inter. Bannerul afișat, înainte de Udinese – Inter

Astfel, Ionuț Radu a fost încurajat de fanii echipei lui Inter, după ce, în seara partidei cu Bologna, a fost făcut praf de majoritatea internauților care o susțin pe echipa care a ratat șansa de a urca pe primul loc în Serie A.

“Scandalos! Să-ți fie rușine!”, “Ar trebui să fii arestat!”, “Ai stricat totul!”, “Ce ai băut?”, “Acum înțelegem de ce nu joci niciodată”, “Retrage-te, caraghiosule!”, “Și te mai plângă că nu joci… pleacă!”, “Mulțumim că ai aruncat titlul la toaletă. Acum înțelegem de ce ești tot timpul pe bancă”, “Încheie-ți contractul!”, sunt doar câteva dintre comentariile acide scrise de italieni la adresa lui Ionuț Radu.

Reclamă

Ionuț Radu, făcut praf în presa italiană după ce a dat pe lângă minge și a „condamnat-o” pe Inter

În minutul 82 al meciului de la Bologna, Ionuț Radu a dat pe lângă minge și i-a făcut un „cadou” incredibil lui Nicola Sansone, care a înscris cel mai ușor gol al carierei. La final, portarul român a fost criticat aspru în presa din Italia.

„Să spui că a avut o prestație atentă timp de 82 de minute… apoi a venit ‘crima’, acea atingere care îi oferă Bolognei victoria și care poate cântări mai mult decât decisiv în lupta pentru Scudetto. Cu această înfrângere, Inter nu mai este stăpâna propriului destin.”, au scris jurnaliștii tuttomercatoweb.

Ionuț Radu n-a scăpat nici de criticile celor de la Gazzetta dello Sport. „Harakiri Inter: Radu i-a dat punctele Bolognei”, a titrat celebra publicație din Peninsulă.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Radu, apărat de marele Walter Zenga

Ionuț Radu e încurajat de fanii lui Inter și după ce Walter Zenga i-a luat apărarea românului, pe care nu-l consideră vinovat de situația în care se află nerazzurri, care nu mai au prima șansă la câștigarea unui nou Scudetto.

„Greşeala lui Radu este evidentă. E prea uşor să dăm toată vina pe el. Ce legătură are comparaţia cu Sartri? E corect să dăm vina pe cei mai slabi? Mai avem de jucat patru meciuri din această campanie. Dacă Inter va pierde titlul, nu este vina lui Radu.

Nu ştiu dacă Handanovic va reveni duminică, dar, în acelaşi timp, am văzut lucruri importante: Dumfries a acoperit camera, iar Dimarco, Correa şi Cordaz încercau să îl încurajeze. Sunt sigur că toţi jucătorii au făcut asta.

Dacă Radu va juca la Udinese, va trebui să şteargă totul din urmă. Dacă ar fi făcut meciul vieţii cu Bologna, nu cred că ar fi intrat pe teren cu gândul că e un fenomen, pentru că greşeala e chiar după colţ. Nu e cel mai slab, i se poate întâmpla oricui. Nu contează de câte ori cazi, important e de câte ori te ridici. Să demonstrezi că ai personalitate este cel mai important lucru din lumea de azi”, a spus Walter Zenga, despre gafa lui Ionuţ Radu, citat de Gazzetta dello Sport.

Ce meciuri mai au de disputat Milan și Inter în ultimele 4 etape

Punctul pierdut de nerazzurri la Bologna e extrem de important în lupta pentru titlu. Inter e acum la două puncte în spatele Milanului, cu patru etape rămase de disputat. Cum „Diavolii Roşii” stau mai bine la capitolul „directe”, au nevoie de trei victorii şi un egal pentru a deveni matematic campioni.

Etapa a 35-a:

AC Milan – Fiorentina
Udinese – Inter

Reclamă

Etapa a 36-a:

Verona – AC Milan
Inter – Empoli

Etapa a 37-a:

AC Milan – Atalanta
Cagliari – Inter

Etapa a 38-a:

Sassuolo – AC Milan
Inter – Sampdoria

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și