Închide meniul

Gianluigi Donnarumma, devastat de durere după decesul lui Mino Raiola: „Ți-am făcut o promisiune şi o voi ţine! Te iubesc şi îmi e dor de tine!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 16:19

Reclamă
Gianluigi Donnarumma, devastat de durere după decesul lui Mino Raiola: „Ți-am făcut o promisiune şi o voi ţine! Te iubesc şi îmi e dor de tine!

Gianluigi Donnarumma, devastat de durere după decesul lui Mino Raiola

Profimedia

Gianluigi Donnarumma a fost devastat de durere după decesul lui Mino Raiola. La nici 24 de ore după anunţul cutremurător al familiei marelui impresar, portarul lui PSG a transmis un mesaj emoţionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mino Raiola a murit la 54 de ani. Vestea a fost confirmată de familia acestuia, care a emis un comunicat de presă tulburător. „Unul dintre cei mai buni agenţi de fotbal a murit. Mino a schimbat atât de multe vieţi cu munca lui şi a scris o nouă istorie în fotbalul modern”, a scris familia marelui impresar.

Gianluigi Donnarumma, devastat de durere după decesul lui Mino Raiola

„Sunt atât de trist încât nici nu știu dacă voi putea spune tot ce vreau. Mino, ai fost unic pentru mine, îți mulțumesc că ai fost alături de mine de când eram copil și până azi.  Ştiu că și de acolo sus vei fi mereu cu ochii pe mine și o să mă încurajezi așa cum ai făcut întotdeauna. Ți-am făcut o promisiune cu mult timp în urmă, să știi că o voi ține…

Te iubesc. Deja mi-e dor de tine”, a scris Gianluigi Donnarumma pe Facebook.

Reclamă

Gianluigi Donnarumma era doar unul dintre jucătorii de top pe care îi impresaria Mino Raiola. Sub contract cu el mai erau Zlatan Ibrahimovic, Matthijs de Ligt, Erling Haaland, Paul Pogba, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Moise Kean sau Denzel Dumfries.

Celebrul impresar vorbea şapte limbi: italiană, olandeză, franceză, engleză, germană, spaniolă și portugheză. Potrivit Forbes, Mino Raiola a adunat din comisioane 84.7 milioane de dolari. Totuşi, valoarea jucătorilor pe care îi impresaria depăşeşte 800 de milioane de dolari.

Erling Haaland, în doliu după decesul lui Mino Raiola

Erling Haaland a transmis un prim mesaj după ce a aflat că Mino Raiola a murit. Anunţul oficial al decesului impresarului său a fost făcut chiar în timpul meciului Borussia Dortmund – Bochum, scor 3-4, în care Haaland a reuşit un hat-trick.

Reclamă 4 / 0/3

Starul norvegian s-a bucurat după fiecare gol, fără a şti ce s-a întâmplat cu agentul de jucători. La două ore după finalul meciului, golgheterul lui BVB a avut şi prima reacţie.

Noua senzaţie a fotbalului mondial a postat o imagine făcută alături de Mino Raiola. Tânărul de 21 de ani a scris şi două cuvinte prin care şi-a descris fostul impresar.

„The best” (n.r. Cel mai bun) a fost mesajul prin care Erling Haaland şi-a luat rămas bun de la cel care i-a propulsat cariera. „Rămâi puternic, prietene!” i-a comentat Phil Foden, revelaţia lui Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și