Închide meniul

Mino Raiola a murit! Vestea a fost confirmată de familie: „Ne va lipsi pentru totdeauna!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 aprilie 2022, 17:11

Mino Raiola a murit! Vestea a fost confirmată de familie: „Ne va lipsi pentru totdeauna!

Mino Raiola a murit la 54 de ani!

Profimediaimages

  • Mino Raiola a murit la 54 de ani
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Mino Raiola a murit la 54 de ani. Vestea a fost confirmată de familia acestuia, care a emis un comunicat de presă emoţionant. „A schimbat atât de multe vieţi cu munca lui şi a scris o nouă istorie în fotbalul modern”, se arată în anunţul făcut de familia lui Raiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre jucătorii impresariaţi de Raiola erau Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Moise Kean sau Denzel Dumfries.

Celebrul impresar vorbea şapte limbi: italiană, olandeză, franceză, engleză, germană, spaniolă și portugheză. Potrivit Forbes, Mino Raiola a adunat din comisioane 84.7 milioane de dolari. Totuşi, valoarea jucătorilor pe care îi impresaria depăşeşte 800 de milioane de dolari.

Reclamă

Mino Raiola a murit la 54 de ani

„Cu o durere infinită vă anunţăm că unul dintre cei mai buni agenţi de fotbal a murit. Mino s-a luptat până la final cu aceeaşi dârzenie pe care o avea şi la masa negocierilor în încercarea de a-şi apăra jucătorii. Mino ne-a făcut mândri.

Mino a schimbat atât de multe vieţi cu munca lui şi a scris o nouă istorie în fotbalul modern. Ne va lipsi pentru totdeauna. Misiunea lui a fost să facă fotbalul un loc mai bun pentru jucători şi a continuat să facă asta cu aceeaşi pasiune.

Reclamă

Le mulţumim tuturor pentru susţinerea uriaşă pe care am primit-o în aceste momente dificile. Cerem respect şi intimitate în acest moment dificil”, se anunţă într-un comunicat postat de familie pe contul de Twitter al lui Mino Raiola.

Presa din Italia a anunţat decesul lui Mino Raiola în urmă cu două zile

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport şi Marca au fost printre primii care au anunţat că Mino Raiola a murit, dar situaţia s-a schimbat radical. Un mesaj apărut pe contul de Twitter al impresarului a bulversat pe toată lumea, în urmă cu două zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Starea actuală de sănătate, pentru cei care se întreabă: sunt supărat pentru că, a doua oară în 4 luni, m-au ucis. Se pare că sunt capabili şi să mă resusciteze„, a apărut scris pe contul lui Mino Raiola.

Mino Raiola a fost internat în spitalul San Raffaele din Milano în ianuarie, iar partenerul său de afaceri, Jose Fortes Rodrigues, a declarat pentru ESPN NL că impresarul este în continuare în stare gravă. “Nu este adevărat. El nu este mort, dar se luptă pentru viaţa sa”, a spus Fortes Rodrigues, după ce presa, inclusiv Gazzetta dello Sport, a scris că Raiola a murit.

Cine e Mino Raiola

Mino Raiola s-a născut în sudul Italiei, în Nocera Inferiore, pe 4 noiembrie 1967. A crescut în Olanda, acolo unde a lucrat în pizzeria familiei înainte să-şi înceapă cariera de agent de jucători. A fost şi fotbalist, la HFC Haarlem, dar şi-a descoperit marele talent la 19 ani, când a şi devenit pentru prima dată milionar.

Iniţial, Mino Raiola a arătat de ce este capabil când a ajuns să-i impresarieze pe Bergkamp şi Jonk, după care a devenit unul dintre cei mai buni impresari. Lovitura a dat-o când l-a convins pe Zlatan Ibrahimovic să semneze cu firma lui. În ultimii ani a fost în conflict deschis cu FIFA.

În 2020, Forbes îl plasa pe Raiola pe locul 4 în topul impresarilor din sport. Primele trei poziţii erau ocupate de Scott Boras (baseball – contracte de 3,2 miliarde de dolari, avere de 161,1 milioane de dolari), Jonathan Barnett (fotbal – contracte de 1,4 miliarde de dolari, avede de 142,3 milioane de dolari) şi Jorge Mendes (fotbal – contracte de un miliard de dolari, avere de 104 milioane de dolari).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Zlatan Ibrahimovic, declaraţie uluitoare la retragerea din fotbal despre regretatul Mino Raiola
Serie A • 5 iun., 11:40
Zlatan Ibrahimovic, declaraţie uluitoare la retragerea din fotbal despre regretatul Mino Raiola: „Iartă-mă, dar ăsta e adevărul!”
Mihai Leu a oferit prima reacție după moartea lui Rudel Obreja
Extra • 12 mart., 19:05
Mihai Leu, prima reacție după moartea lui Rudel Obreja: „O pierdere enormă pentru boxul românesc!”
Rafaela Pimenta este impresarul lui Erling Haaland
Premier League • 1 feb., 9:59
Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland a rupt tăcerea: „Valorează un miliard de euro!”. Ce a spus despre clauza de reziliere a norvegianului
A murit unul dintre cei mai importanți luptători de MMA din istorie! Avea doar 45 de ani
FIGHT • 25 dec., 10:42
A murit unul dintre cei mai importanți luptători de MMA din istorie! Avea doar 45 de ani
Moarte șocantă în MMA! Un luptător cunoscut a decedat la doar 38 de ani
FIGHT • 14 nov., 12:12
Moarte șocantă în MMA! Un luptător cunoscut a decedat la doar 38 de ani