Închide meniul

De necrezut! Ce poate face Boris Becker în închisoare: ”E un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 10:46

Reclamă
De necrezut! Ce poate face Boris Becker în închisoare: ”E un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc!”

Boris Becker, dezvăluiri după perioada petrecută în închiSoare

Boris Becker/ Profimediaimages

Fostul tenismen Boris Becker ar putea lucra ca instructor de fitness în închisoare, după ce a fost condamnat la doi ani şi jumătate pentru că a ascuns bunuri şi împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline cu scopul de a nu-şi plăti datoriile, informează dailymail.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becker, în vârstă de 54 de ani, a sosit vineri la HMP Wandsworth, o închisoare de categoria B, aflată la doar 3,5 km de terenul central de la Wimbledon, unde germanul a câştigat trei trofee, după ce şi-a primit în aceeaşi zi sentinţa de 30 de luni, din care va executa probabil doar jumătate.

Boris Becker poate fi instructor de fitness la închisoare

Un fost guvernator al închisorii a declarat că Becker ar fi un bun instructor de fitness, în cazul în care ar fi interesat să lucreze în timpul detenţiei. „Sălile de sport sunt foarte populare în închisori, este un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc”, a declarat Jerry Petherick pentru The Sun.

Dar este puţin probabil ca Becker să poată lucra prea curând.

Cât poate sta Boris Becker după gratii

Starul tenisului ar putea executa doar 10 luni şi şi-ar putea petrece restul pedepsei cu un dispozitiv electronic, dacă oficialii decid să-l elibereze înainte de termen, relatează The Mirror.

Reclamă
Reclamă

Noii deţinuţi aduşi în închisoarea Wandsworth sunt obligaţi să rămână în „aripa de carantină” a închisorii timp de şapte până la zece zile de la sosire, din cauza restricţiilor actuale privind coronavirusul.

Becker poate fi apoi transferat în închisoarea propriu-zisă. De obicei, noii deţinuţi trebuie să stea în închisoare cel puţin şase săptămâni, dând dovadă de bună purtare, înainte de a fi luaţi în considerare pentru diverse activităţi.

Wandsworth este, de asemenea, o închisoare de detenţie preventivă, folosită pentru a reţine temporar infractori care sunt transferaţi ulterior pentru a-şi ispăşi pedepsele în altă parte, ceea ce înseamnă că probabilitatea ca Becker să îşi petreacă întreaga perioadă de detenţie acolo este redusă.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și