Închide meniul

Bănel Nicoliță a făcut show într-un club de fițe din Mamaia. „Am început o altă viață!”. Ce a spus despre fosta soție

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 14:11

Reclamă
Bănel Nicoliță a făcut show într-un club de fițe din Mamaia. „Am început o altă viață!. Ce a spus despre fosta soție

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina | Spy News

Bănel Nicoliţă a făcut show într-un club din Mamaia, acolo unde a petrecut, printre alţii, cu Florin Gardoş. Fostul star al Stelei îşi reface viaţa după ce a renunţat să bage bani la Făurei şi şi-a deschis o academie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă a pierdut bani, a divorţat de Cristina şi a fost nevoit să o ia de la capăt. Cu fosta soţie a rămas în relaţii excelente, de dragul copiilor.

Bănel Nicoliță a făcut show într-un club de fițe din Mamaia

„Am venit la Mamaia cu prieteni foarte dragi, sunt și alături de nașul meu. Încercăm să relaxăm și noi puțin. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt ok, sunt sănătos! Am o relație foarte bună cu fosta soție, dar a fost cea mai mare durere să divorțez. Am încercat să ne împăcăm și nu am reușit.

Ce va fi mai târziu, veți afla! Am început o altă viață, nu mai este același lucru. Mergem fiecare pe drumul lui, suntem prieteni foarte buni. Trebuie să le ofer fetelor tot ce mi-a lipsit mie. Vrem să le oferim copilașilor toată dragostea. Fetele mele sunt destul de mature, am fost foarte deschiși”, a spus Bănel Nicoliţă, la Antena Stars.

Reclamă

Bănel Nicoliţă: „De asta am divorţat! Mi-am pierdut familia!”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de soţia sa, Cristina. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

„Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Reclamă 4 / 0/3

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cea mai mare primă încasată de Nicoliță

Bănel Nicoliţă, dezvăluiri şi despre banii primiţi de la Gigi Becali. Cea mai mare primă încasată de Bănel Nicoliță a fost de 120.000 de euro, de la Gigi Becali, după ce Steaua a ajuns în grupele Champions League. Nicoliță a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători de la echipa lui Gigi Becali.

Fostul internațional a dezvăluit, într-un interviu pentru AntenaSport, care este cea mai mare sumă de bani pe care a ținut-o în mână, vreodată. Este vorba de 300.000 de euro.

”300.000 de euro este cea mai mare sumă pe care am ținut-o în mână. Eu nu am stat cu banii în casă. Erau bani care s-au strâns și i-am scos de la bancomat să iau ceva. Cea mai mare primă a fost cea de calificare în Champions League, de 120.000 de euro, de la domnul Becali”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și