Închide meniul

Bănel Nicoliță a făcut show într-un club de fițe din Mamaia. „Am început o altă viață!”. Ce a spus despre fosta soție

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 14:11

Bănel Nicoliță a făcut show într-un club de fițe din Mamaia. „Am început o altă viață!. Ce a spus despre fosta soție

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina | Spy News

Bănel Nicoliţă a făcut show într-un club din Mamaia, acolo unde a petrecut, printre alţii, cu Florin Gardoş. Fostul star al Stelei îşi reface viaţa după ce a renunţat să bage bani la Făurei şi şi-a deschis o academie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă a pierdut bani, a divorţat de Cristina şi a fost nevoit să o ia de la capăt. Cu fosta soţie a rămas în relaţii excelente, de dragul copiilor.

Bănel Nicoliță a făcut show într-un club de fițe din Mamaia

„Am venit la Mamaia cu prieteni foarte dragi, sunt și alături de nașul meu. Încercăm să relaxăm și noi puțin. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt ok, sunt sănătos! Am o relație foarte bună cu fosta soție, dar a fost cea mai mare durere să divorțez. Am încercat să ne împăcăm și nu am reușit.

Ce va fi mai târziu, veți afla! Am început o altă viață, nu mai este același lucru. Mergem fiecare pe drumul lui, suntem prieteni foarte buni. Trebuie să le ofer fetelor tot ce mi-a lipsit mie. Vrem să le oferim copilașilor toată dragostea. Fetele mele sunt destul de mature, am fost foarte deschiși”, a spus Bănel Nicoliţă, la Antena Stars.

Reclamă

Bănel Nicoliţă: „De asta am divorţat! Mi-am pierdut familia!”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de soţia sa, Cristina. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

„Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Reclamă 4 / 0/3

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cea mai mare primă încasată de Nicoliță

Bănel Nicoliţă, dezvăluiri şi despre banii primiţi de la Gigi Becali. Cea mai mare primă încasată de Bănel Nicoliță a fost de 120.000 de euro, de la Gigi Becali, după ce Steaua a ajuns în grupele Champions League. Nicoliță a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători de la echipa lui Gigi Becali.

Fostul internațional a dezvăluit, într-un interviu pentru AntenaSport, care este cea mai mare sumă de bani pe care a ținut-o în mână, vreodată. Este vorba de 300.000 de euro.

”300.000 de euro este cea mai mare sumă pe care am ținut-o în mână. Eu nu am stat cu banii în casă. Erau bani care s-au strâns și i-am scos de la bancomat să iau ceva. Cea mai mare primă a fost cea de calificare în Champions League, de 120.000 de euro, de la domnul Becali”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și