Închide meniul
VIDEO

Moment uluitor la un meci de fotbal feminin! O jucătoare l-a lovit pe arbitru în zona sensibilă

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 18:47

Reclamă
Moment uluitor la un meci de fotbal feminin! O jucătoare l-a lovit pe arbitru în zona sensibilă

O jucătoare din Ecuador l-a lovit pe arbitru în zona sensibilă

Captură Youtube

Un moment uluitor a avut loc în Ecuador, la un meci de fotbal feminin. Arbitrul a fost lovit în zona sensibilă de o jucătoare nervoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat în timpul meciului Leonas del Norte – Club Nanas, din superliga feminină de fotbal. În minutul 52, la scorul de 2-1 pentru oaspeţi, o jucătoare a comis un gest nesportiv, când l-a lovit pe arbitru cu mingea.

Moment uluitor la un meci de fotbal feminin din Ecuador

„Centralul” i-a arătat jucătoarei cartonaş roşu direct, iar aceasta şi-a ieşit din minţi. S-a îndreptat către bărbat, în timp ce colegele sale cereau explicaţii, şi l-a lovit pe acesta cu piciorul în zona sensibilă.

Club Nanas ocupă locul 1 în clasamentul din superliga de fotbal feminin din Ecuador, în timp ce Leonas del Norte se află pe locul 4, potrivit studiofutbol.com.

Gol fabulos în fotbalul feminin! Mollie Green, execuţie în vinclu de la 35 de metri

A fost nebunie totală în meciul de fotbal feminim dintre Watford şi Coventry. Mollie Green (24 ani) şi-a salvat echipa de la retrogradare în minutul 90+7, când a reuşit o execuţie spectaculoasă.

Reclamă

Watford şi Coventry au disputat un meci cu o miză uriaşă: menţinerea în FA Women’s Championship, eşalonul secund al fotbalului feminin din Anglia. Mollie Green a făcut meciul carierei, potrivit womenscompetitions.thefa.com.

În minutul 90+6, meciul se îndrepta spre o remiză albă pe Vicarage Road, iar Coventry era retrogradată. Doar că Mollie Green a avut un cuvânt greu de spus. În vârstă de 24 de ani, aceasta a executat o lovitură liberă în minutul 90+7.

A punctat cu o execuţie fabuloasă în vinclu, de la 35 de metri, şi a adus cele trei puncte pentru echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și