Închide meniul
VIDEO

Gol fabulos în fotbalul feminin! Mollie Green, execuţie în vinclu de la 35 de metri. Şi-a salvat echipa de la retrogradare în minutul 90+7!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 21:52 / Actualizat: 2 mai 2022, 7:50

Gol fabulos în fotbalul feminin! Mollie Green, execuţie în vinclu de la 35 de metri. Şi-a salvat echipa de la retrogradare în minutul 90+7!

Mollie Green, gol fabulos

Profimedia

A fost nebunie totală în meciul de fotbal feminim dintre Watford şi Coventry. Mollie Green (24 ani) şi-a salvat echipa de la retrogradare în minutul 90+7, când a reuşit o execuţie spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Watford şi Coventry au disputat un meci cu o miză uriaşă: menţinerea în FA Women’s Championship, eşalonul secund al fotbalului feminin din Anglia. Mollie Green a făcut meciul carierei, potrivit womenscompetitions.thefa.com.

Mollie Green şi-a salvat echipa de la retrogradare cu un gol fabulos

În minutul 90+6, meciul se îndrepta spre o remiză albă pe Vicarage Road, iar Coventry era retrogradată. Doar că Mollie Green a avut un cuvânt greu de spus. În vârstă de 24 de ani, aceasta a executat o lovitură liberă în minutul 90+7.

A punctat cu o execuţie fabuloasă în vinclu, de la 35 de metri, şi a adus cele trei puncte pentru echipa sa.

Reclamă

Gol magic înscris de o jucătoare de 18 ani împotriva Barcelonei

Salma Paralluelo a intrat în cursa pentru Premiul Puskas după un gol fabulos înscris în meciul Barcelona – Villarreal, scor 6-1, din etapa a 26-a a campionatului feminin de fotbal din Spania.

Tânăra de 18 ani a marcat în premieră, în această stagiune, dar a reuși o „bijuterie” chiar împotriva liderului. Salma a deschis scorul în minutul 12. A driblat superb două adversare și a șutat de la aproximativ 25 de metri, mingea ajungând în vinclul porții.

Reclamă 4 / 0/3

Comentatorul partidei a avut o reacție pe măsură, iar publicul aflat pe stadionul Johan Cruyff a apreciat execuția Salmei și a aplaudat zgomotos.

Villarreal a condus cu 1-0 la pauză, dar a suferit o adevărată corecție după revenirea de la cabine. A încasat șase goluri în decurs de 25 de minute. Claudia Pina a întors scorul până în minutul 48 și chiar și-a trecut în cont hat-trick-ul. „Submarinul galben” a avut în defensivă o jucătoare din România. Olivia Oprea a fost integralistă în eșecul drastic, scor 1-6.

Recomandări
  • Portarul Mollie Green, execuţie fabuloasă în vinclu de la 35 de metri
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și