Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United – Brentford 3-0 şi a mai a făcut o „victimă”. Cifrele incredibile ale lui CR7

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 23:48

Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United – Brentford 3-0 şi a mai a făcut o „victimă. Cifrele incredibile ale lui CR7

Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United - Brentford 3-0

Profimedia

Cristiano Ronaldo este de neoprit la 37 de ani. Superstarul portughez a marcat în succesul cu Brentford, 3-0, şi are cifre incredibile. A marcat împotriva a 168 de echipe în carieră!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a punctat din lovitură de la 11 metri, în minutul 61. Superstarul portughez marcase şi în prima repriză, însă reuşita a fost anulată de VAR.

Cristiano Ronaldo a mai a făcut o „victimă”

Ronaldo a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri şi a făcut o nouă „victimă”. Brentford echipa cu numărul 168 împotriva căreia portughezul a punctat. Dintre acestea, 123 sunt echipe de club, iar 45 sunt ţări.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE CRISTIANO RONALDO

Cotat la 35 de milioane pe site-urile de specialitate, Cristiano a marcat 23 de goluri pentru „diavolii roşii” în actualul sezon, în toate competiţiile. Acesta are şi 3 pase decisive.

Reclamă

În urma succesului cu Brentford, Manchester United a urcat pe locul 6 în Premier League, cu 58 de puncte. Gruparea de pe Old Trafford este la 5 puncte distanţă de ultimul loc care asigură prezenţa în UEFA Champions League, ocupat de Arsenal.

Cristiano Ronaldo, revenire de senzaţie la Real Madrid

Cristiano Ronaldo (37 ani) poate fi protagonistul unei reveniri şocante. Superstarul portughez este nemultumit de situaţia de la Manchester United, iar The Mirror a anunţat că marele fotbalist poate îmbărca din nou tricoul lui Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Eden Hazard, omul adus să-l înlocuiască pe Ronaldo la Real Madrid, nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor. Astfel, noua campioană a Spaniei vrea să profite de situaţia complicată a portughezului şi să îl aducă pe Santiago Bernabeu.

Cristiano Ronaldo este mai mult decât încântat de posibilitatea unei reveniri la Real Madrid, anunţă sursa citată. CR7 a ratat toate trofeele puse în joc în actualul sezon şi vrea să plece de la Manchester United cât mai curând.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, cu 450 de reuşite. În tricoul blanco, el a cucerit 2 titluri în La Liga, 4 trofee Champions League și 4 Baloane de Aur. Ultimul său meci pentru Real Madrid a fost finala Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 3-1 pentru madrileni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și