Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United – Brentford 3-0 şi a mai a făcut o „victimă”. Cifrele incredibile ale lui CR7

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 23:48

Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United – Brentford 3-0 şi a mai a făcut o „victimă. Cifrele incredibile ale lui CR7

Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United - Brentford 3-0

Profimedia

  • Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United – Brentford 3-0 şi a mai a făcut o „victimă”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cristiano Ronaldo este de neoprit la 37 de ani. Superstarul portughez a marcat în succesul cu Brentford, 3-0, şi are cifre incredibile. A marcat împotriva a 168 de echipe în carieră!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a punctat din lovitură de la 11 metri, în minutul 61. Superstarul portughez marcase şi în prima repriză, însă reuşita a fost anulată de VAR.

Cristiano Ronaldo a mai a făcut o „victimă”

Ronaldo a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri şi a făcut o nouă „victimă”. Brentford echipa cu numărul 168 împotriva căreia portughezul a punctat. Dintre acestea, 123 sunt echipe de club, iar 45 sunt ţări.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE CRISTIANO RONALDO

Cotat la 35 de milioane pe site-urile de specialitate, Cristiano a marcat 23 de goluri pentru „diavolii roşii” în actualul sezon, în toate competiţiile. Acesta are şi 3 pase decisive.

Reclamă

În urma succesului cu Brentford, Manchester United a urcat pe locul 6 în Premier League, cu 58 de puncte. Gruparea de pe Old Trafford este la 5 puncte distanţă de ultimul loc care asigură prezenţa în UEFA Champions League, ocupat de Arsenal.

Cristiano Ronaldo, revenire de senzaţie la Real Madrid

Cristiano Ronaldo (37 ani) poate fi protagonistul unei reveniri şocante. Superstarul portughez este nemultumit de situaţia de la Manchester United, iar The Mirror a anunţat că marele fotbalist poate îmbărca din nou tricoul lui Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Eden Hazard, omul adus să-l înlocuiască pe Ronaldo la Real Madrid, nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor. Astfel, noua campioană a Spaniei vrea să profite de situaţia complicată a portughezului şi să îl aducă pe Santiago Bernabeu.

Cristiano Ronaldo este mai mult decât încântat de posibilitatea unei reveniri la Real Madrid, anunţă sursa citată. CR7 a ratat toate trofeele puse în joc în actualul sezon şi vrea să plece de la Manchester United cât mai curând.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, cu 450 de reuşite. În tricoul blanco, el a cucerit 2 titluri în La Liga, 4 trofee Champions League și 4 Baloane de Aur. Ultimul său meci pentru Real Madrid a fost finala Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 3-1 pentru madrileni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez