Închide meniul

Roman Abramovich se află într-o situație halucinantă! Incredibil ce a ajuns să le facă angajaților

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2022, 8:53

Roman Abramovich se află într-o situație halucinantă! Incredibil ce a ajuns să le facă angajaților

Roman Abramovich, implicat total în războiul din Ucraina

Roman Abramovich este un miliardar rus / Profimedia

Război în Ucraina | Roman Abramovich (55 de ani) continuă să fie afectat grav din punct de vedere financiar, după războiul declanșat de Rusia în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin. Din cauza legăturii din trecut cu președintele Rusiei, patronul lui Chelsea a fost sancționat aspru de Guvernul Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Abramovich este considerat unul dintre foștii aliați ai lui Vladimir Putin. Din acest motiv, oligarhul rus a primit o mulțime de sancțiuni din partea Marii Britanii, acolo unde își desfășoară o mare parte a afacerilor.

Război în Ucraina | Roman Abramovich, în criză uriașă de bani! Ce au ajuns să facă angajații oligarhului rus

Oligarhul rus a fost forțat să plece de la conducerea lui Chelsea și riscă să nu primească niciun cent în urma vânzării clubului. Sancțiunile primite nu îl afectează însă doar pe Abramovich, ci și pe angajații săi.

Potrivit presei din Anglia, angajații din firma de securitate deținută de Roman Abramovich se confruntă cu probleme mari de ordin financiar. Oligarhul rus a întârziat plata cheltuielilor din cadrul companiei, iar angajații au ajuns să își plătească singuri până și hârtia igienică, anunță The Sun.

De asemenea, alimentele oferite gratuit la serviciu, precum pâinea, laptele, ceaiul și cafeaua, au devenit o amintire în cadrul firmei lui Abramovich.

Reclamă

Abramovich, forțat să scoată la vânzare caii familiei și o mașină de 1,2 milioane de lire

400.000 de lire/lună este suma plătită de Roman Abramovich către firma de securitate care îl protejează pe teritoriul Marii Britanii. Însă din cauza sancțiunilor primite de patronul lui Chelsea, plățile respective au fost „înghețate”.

Mai precis, fosta soție a lui Abramovich, Irina Malandina, s-a ocupat de tăierea „finanțărilor care nu sunt necesare”, după ce Guvernul britanic i-a „înghețat” mai multe active miliardarului rus.

La ora actuală, sediul firmei lui Roman Abramovich a fost redus de la 3 etaje la unul singur, pentru a diminua cheltuielile. Pe lângă că nu se mai bucură de niciun beneficiu, acum angajații trebuie să își plătească singuri cablul TV și cheltuielile cu wi-fi-ul.

Reclamă 4 / 0/3

Abramovich a fost nevoit să renunțe la mai multe bunuri și proprietăți în ultima perioadă, pentru a face față crizei financiare. Recent, oligarhul rus a scos la vânzare caii deținuți de familia sa la conacul Fyning Hill, în West Sussex, precum și mai multe mașini clasice, inclusiv un Mercedes Gullwing în valoare de 1,2 milioane de lire.

Roman Abramovich ar fi avut, la începutul războiului, o avere de 8,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Roman Abramovich ar fi fost otrăvit în timpul negocierilor dintre Rusia și Ucraina

Volodimir Zelenski l-ar fi îndemnat pe preşedintele american Joe Biden, într-o convorbire telefonică recentă, să nu îl sancţioneze pe oligarhul rus Roman Abramovich, deoarece miliardarul rus ar putea fi un mediator util în negocierile de pace cu Moscova

Oligarhul rus Roman Abramovich şi negociatori ucraineni ai păcii ar fi fost otrăviţi într-o reuniune de la Kiev, la începutul lui martie.

Victimile au prezentat simptome de înroşire a ochilor, lăcrimare constantă şi dureroasă şi o jupuire a pielii pe faţă şi pe mâini. Abramovich face naveta între Moscova, Liov şi alte locuri în care au loc negocieri ruso-ucrainene.

Potrivit Daily Mail, Abramovich a fost cel mai afectat. Acesta și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și