Închide meniul
Foto

Ce s-a aflat despre iubita lui Vladimir Putin. Secretul ţinut în secret 7 ani, deconspirat de medicul de încredere

Reclamă

Publicat: 2 mai 2022, 9:21

Ce s-a aflat despre iubita lui Vladimir Putin. Secretul ţinut în secret 7 ani, deconspirat de medicul de încredere

Preşedintele CIO, acuzaţii dure la adresa ruşilor lui Vladimir Putin

Vladimir Putin este preşedintele Rusiei | Profimedia

Vladimir Putin ar avea doi copii cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, despre care s-a spus în multe rânduri că ar fi iubita liderului de la Kremlin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elvețienii de la Sonntagszeitung, citați de The Sun, susțin că, pe lângă cele două fete din căsnicia cu Lyudmila Ocheretnaya, pe care Putin le-a recunoscut, acesta ar mai avea și doi băieți. Chir doctorul care a asistat la nașterea lor ar fi furnizat informația.

Astfel, primul băiat s-a născut în 2015, în Elveția, iar cel de-al doilea a venit pe lume, în Rusia, în 2019. Noile informații le contrazic pe cele ma vechi, ce susțineau că Putin și Kabaeva ar avea gemeni, născuți în 2018.

Vladimir Putin ar avea doi copii cu fosta gimnastă Alina Kabaeva

Doctorul născut în Rusia este o bună prietenă a Alinei Kabaeva și lucrează la clinica Sant’Anna, în Elveția, acolo unde primul copil al cuplului a venit pe lume.

Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre iubita lui

Vladimir Putin a decis, în urmă cu 67 de zile, să declanşeze războiul în Ucraina. De atunci, a fost în fiecare moment în centrul atenţiei şi întreaga lume a încercat să afle cât mai multe detalii şi despre viaţa lui privată. Se zvoneşte că preşedintele Rusiei este într-o relaţie cu Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică. Femeia care este de o frumuseţe rară i-ar fi dăruit şi cel puţin doi copii lui Putin.

Reclamă

În ultimele două luni, Kabaeva ar fi fost ascunsă într-un buncăr din Elveţia, împreună cu cei patru copii ai săi. Totuşi, săptămâna trecută a avut o primă apariţie publică de la izbucnirea conflictului armat şi a fost văzută în Rusia.

Liderul de la Kremlin nici a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

„Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a atras atenția Kabaeva, la prima apariție publică după începutul războiului

Jurnaliștii ruși n-au scris nimic despre presupusa relație a Alinei cu Vladimir Putin, pentru a păstra cenzura impusă de președintele Rusiei în presa din țară.

Și canalul de telegram Tol’ko Nikomu a vorbit despre apariția fostei campioane olimpice la gimnastică ritmică. Sursa respectivă a adus în discuție „mâna cosmeticianului”, referitor la aspectul femeii de 38 de ani. În plus, pe degetul Alinei Kabaeva a fost observată și o verighetă.

„O nouă apariţie rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer şi este din nou văzută cu o verighetă. Şi da, mâna cosmeticianului familiei este destul de vizibilă”, a scris Tol’ko Nikomu.

Supranumită în trecut „cea mai flexibilă femeie din Rusia”, Alina Kabaeva a câștigat două medalii olimpice la gimnastică ritmică, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

Ca urmare a zvonurilor cum că Alina Kabaeva s-ar ascunde în Elveția, cetățenii din Rusia, Belarus și Ucraina au lansat o petiție, în urmă cu două săptămâni, prin care au cerut autorităților să o exileze din țară și să o deporteze înapoi în Rusia. Până acum, petiția a adunat peste 73.500 de semnături.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și