Închide meniul

Mihai Stoica, în culmea fericirii după FCSB – FC Argeș 4-0: „Se vede, se aude, se simte!”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 mai 2022, 12:31

Reclamă
Mihai Stoica, în culmea fericirii după FCSB – FC Argeș 4-0: „Se vede, se aude, se simte!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, bucurie în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a oferit o primă reacție după cea de-a treia victorie cu 4-0 obținută de FCSB în ultimele 4 etape din play-off. Managerul general de la FCSB i-a lăudat pe jucători, precum și pe suporterii care au fost alături de echipă de-a lungul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a făcut o plecăciune în fața fanilor FCSB, după victoria răsunătoare împotriva lui FC Argeș, scor 4-0. „Roș-albaștrii” se află într-o formă excelentă și s-au apropiat din nou la două puncte de liderul CFR Cluj.

Mihai Stoica, mesaj superb pentru fanii FCSB: „Se vede, se aude, se simte”

Mihai Stoica este conștient că urmează două meciuri extrem de dificile pentru FCSB, cu Universitatea Craiova și CFR Cluj, dar este încrezător că fanii îi vor ajuta pe jucătorii lui Toni Petrea în drumul spre titlu.

„Al 3-lea 4:0 din ultimele 4 meciuri, a 4-a victorie consecutivă, a 4-a evoluție de excepție…

Nimic nu se putea fără fantastica vibrație transmisă continuu de Peluza Nord Steaua.

Reclamă
Reclamă 4

Se vede, se aude, se simte.

Mulțumim din inimă… ne vedem la cel mai greu meci al anului, singura șansă a CFR-ului… la Craiova, probabil al 3-lea sold out din ultimele 3 deplasări!”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Reclamă

Programul FCSB-ului din ultimele 3 etape:

Universitatea Craiova – FCSB

FC Voluntari – FCSB

FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali, anunț categoric după FCSB – FC Argeș 4-0: „Nu ne poate sta nimeni în cale!”

Gigi Becali spune că, la ora actuală, singurul lucru care îl nemulțumește este prestația lui Malcom Edjouma. În plus, patronul de la FCSB și-ar mai dori un atacant pentru sezonul viitor, dacă tinerii Ianis Stoica, Mamut și Dumiter nu se vor ridica la nivelul așteptărilor sale.

„Finalul de sezon, cum aș vrea eu, aș vrea să joace pe bune FC Argeș și să venim noi pe primul loc. După aceea să îi bată Craiova pe CFR și să nu se mai joace cu titlul pe masă în ultima etapă. Așa aș vrea, după inima mea, dar cred că vom juca așa în ultima etapă (n.r. – cu trofeul pe masă) și vom câștiga meciul. Eu zic că la ora asta nu ne poate sta nimeni în cale.

Echipa e prea puternică, prea valoroasă și joacă fotbalul pe care mi l-am dorit eu. Mai trebuie ceva, puțin, un mic retuș. Mă refer la inter, unul dintre ei. Și mai avem nevoie de un atacant. Edjouma nu este ce mi-am dorit, nici închizător… e bun fotbalist, dar joacă doar contra echipelor meci. Suntem expuși cu el acolo. Eu le-am spus, la mine n-are voie să ajungă mingea deloc în careu. N-are voie să treacă mingea de linia careului.

El a fost forțat inter pentru că e periculos cu el închizător. Uite-l pe Șut, nu își părăsește postul. Să vedem. Normal, în meciurile astea tari, poate juca Tănase inter. Un singur atacant ne mai trebuie. Să vedem dacă este Ianis (n.r. – Stoica), dacă este Dumiter, dacă este Mamut. O să vedem. Dacă este Coman. Că dacă este Coman, deja pot să spun că la ultimele două meciuri a participat decisiv. Coman nu e 100%, dar la 70-80% a revenit. E Coman pe care eu îl știam.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50 27 iul.

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23 27 iul.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și