Închide meniul

Gigi Becali, anunț categoric după FCSB – FC Argeș 4-0: „Nu ne poate sta nimeni în cale!”. Singurul jucător care l-a dezamăgit: „Nu e ce mi-am dorit”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 mai 2022, 11:36 / Actualizat: 3 mai 2022, 13:09

Reclamă
Gigi Becali, anunț categoric după FCSB – FC Argeș 4-0: „Nu ne poate sta nimeni în cale!. Singurul jucător care l-a dezamăgit: „Nu e ce mi-am dorit

Gigi Becali a comentat evenimentele tragice de la Saga Festival

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali s-a arătat extrem de mulțumit și optimist după FCSB – FC Argeș 4-0. Patronul clubului din Berceni spune că echipa sa este invincibilă la ora actuală. Totuși, Becali a anunțat singurul lucru care îl deranjează din primul „11”, în clipa de față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali și-a lăudat jucătorii după victoria răsunătoare contra lui FC Argeș. FCSB s-a apropiat din nou la două puncte de liderul CFR Cluj, iar patronul clubului „roș-albastru” este încrezător că va câștiga titlul în Liga 1.

Gigi Becali, anunț ferm după FCSB – FC Argeș 4-0: „Nu ne poate sta nimeni în cale!”

Becali spune că, la ora actuală, singurul lucru care îl nemulțumește este prestația lui Malcom Edjouma. În plus, latifundiarul din Pipera și-ar mai dori un atacant pentru sezonul viitor, dacă tinerii Ianis Stoica, Mamut și Dumiter nu se vor ridica la nivelul așteptărilor sale.

„Finalul de sezon, cum aș vrea eu, aș vrea să joace pe bune FC Argeș și să venim noi pe primul loc. După aceea să îi bată Craiova pe CFR și să nu se mai joace cu titlul pe masă în ultima etapă. Așa aș vrea, după inima mea, dar cred că vom juca așa în ultima etapă (n.r. – cu trofeul pe masă) și vom câștiga meciul. Eu zic că la ora asta nu ne poate sta nimeni în cale.

Echipa e prea puternică, prea valoroasă și joacă fotbalul pe care mi l-am dorit eu. Mai trebuie ceva, puțin, un mic retuș. Mă refer la inter, unul dintre ei. Și mai avem nevoie de un atacant. Edjouma nu este ce mi-am dorit, nici închizător… e bun fotbalist, dar joacă doar contra echipelor mici. Suntem expuși cu el acolo. Eu le-am spus, la mine n-are voie să ajungă mingea deloc în careu. N-are voie să treacă mingea de linia careului.

Reclamă
Reclamă 4

El a fost forțat inter pentru că e periculos cu el închizător. Uite-l pe Șut, nu își părăsește postul. Să vedem. Normal, în meciurile astea tari, poate juca Tănase inter. Un singur atacant ne mai trebuie. Să vedem dacă este Ianis (n.r. – Stoica), dacă este Dumiter, dacă este Mamut. O să vedem. Dacă este Coman. Că dacă este Coman, deja pot să spun că la ultimele două meciuri a participat decisiv. Coman nu e 100%, dar la 70-80% a revenit. E Coman pe care eu îl știam.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Claudiu Keșeru, OUT de la FCSB. David Miculescu, ținta lui Becali

Claudiu Keșeru (35 ani) va pleca de la FCSB la vară. Gigi Becali anunță că atacantul nu mai are nicio șansă la echipa roș-albastră. David Miculescu, ”perla” celor de la UTA Arad, este în capul listei de transferuri.

„Tată, nu mă mai întrebați de Claudiu Keșeru. Lucrurile sunt foarte clare cu el, iar Keșeru știe foarte bine ce vom face de la vară. I s-a spus clar încă din iarnă, atunci când nu a vrut să plece. Nu mai are rost să vorbim despre el că nu e bine. Pe cine voi aduce în locul lui?

Reclamă

Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA. Au fost și niște discuții acum ceva timp, dar nu s-au concretizat. Acum am văzut că băiatul și-ar dori totuși să plece afară. Așa am văzut eu niște declarații. Mi-ar plăcea să vină la noi, dar acum, hai să văd ce vom face noi cu titlul, iar de la vară vom încerca poate să mai avem o discuție cu UTA și cu băiatul.

Vreau să văd clar ce își dorește și băiatul, că dacă el nu vrea să vină la noi, atunci nu mai are rost să facem cu nimeni nicio discuție”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și