Închide meniul

Octavian Popescu, numit „noul Adrian Mutu” de jurnaliștii italieni! Unde cred că va ajunge „perla” FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 3 mai 2022, 15:40

Reclamă
Octavian Popescu, numit „noul Adrian Mutu de jurnaliștii italieni! Unde cred că va ajunge „perla FCSB

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

Octavian Popescu (19 ani) a ajuns în atenția presei din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă l-au comparat pe puștiul-minune de la FCSB cu Adrian Mutu grație calităților sale ofensive. Italienii sunt siguri că „perla” lui Gigi Becali ar face față cu brio într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicația italiană tuttomercatoweb.com a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu.

Octavian Popescu, caracterizat drept „noul Adrian Mutu” în presa din Italia

Atacantul FCSB-ului a fost descris drept „noul Mutu” de jurnaliștii italieni, care au concluzionat că driblingul reprezintă principala sa calitate.

„Octavian Popescu: noul Mutu este pregătit să aterizeze în TOP 5”, a titrat publicația tuttomercatoweb.com.

„Gigi Becali are o stimă uriașă pentru Octavian Popescu, un jucător de bandă născut în anul 2002 care acasă este considerat noul Mutu. Românul este un jucător de mare talent, inspirație și care gândește rapid.

Reclamă

Dar driblingul reprezintă, cu siguranță, punctul forte din repertoriul său. El a demonstrat că poate crea pericol când se află în apropierea careului, fără să își uite abilitatea de a își servi colegii ca un bun pasator.”, au scris jurnaliștii italieni.

Giovanni Becali a anunțat prețul „perlei” Tavi Popescu

Prețul lui Octavian Popescu este de 25-30 de milioane de euro. Asta susține Giovanni Becali despre ”perla” lui Gigi Becali. Un asemenea transfer nu s-ar putea însă face în această vară.

„Pe Tavi Popescu poate să ia 25-30 de milioane de euro. E greu să plece în vară Tavi Popescu pe 20 de milioane de euro. Poate vara viitoare. Tavi Popescu nu este într-o formă extraordinară.

Reclamă 4 / 0/3

Este într-o formă constantă. Poate anul viitor, când se va împlini mai bine și după ce va juca în cupele europene. Nu e grabă, are 19 ani”, a spus Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali nu e nerăbdător să îl vândă pe jucătorul cu 9 goluri și 4 assisturi în acest sezon. Prețul lui Octavian Popescu este de 50 de milioane de euro, în viziunea patronului de la FCSB.

„Octavian Popescu, talentat, nu e umflat deloc. El trebuie să stea doi-trei ani în România, să fie golgheter și titular la națională. Eu așa îi văd viitorul, ca să se vândă pe 20 de milioane.

Să joace în Champions League sau Europa League, așa vezi nivelul lui. E talent, se vede clar, de la Sânmărtean nu am mai văzut calitatea asta tehnică la un jucător.”, a declarat Ioan Andone.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și