Închide meniul

Octavian Popescu, numit „noul Adrian Mutu” de jurnaliștii italieni! Unde cred că va ajunge „perla” FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 mai 2022, 15:40

Octavian Popescu, numit „noul Adrian Mutu de jurnaliștii italieni! Unde cred că va ajunge „perla FCSB

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

Octavian Popescu (19 ani) a ajuns în atenția presei din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă l-au comparat pe puștiul-minune de la FCSB cu Adrian Mutu grație calităților sale ofensive. Italienii sunt siguri că „perla” lui Gigi Becali ar face față cu brio într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicația italiană tuttomercatoweb.com a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu.

Octavian Popescu, caracterizat drept „noul Adrian Mutu” în presa din Italia

Atacantul FCSB-ului a fost descris drept „noul Mutu” de jurnaliștii italieni, care au concluzionat că driblingul reprezintă principala sa calitate.

„Octavian Popescu: noul Mutu este pregătit să aterizeze în TOP 5”, a titrat publicația tuttomercatoweb.com.

„Gigi Becali are o stimă uriașă pentru Octavian Popescu, un jucător de bandă născut în anul 2002 care acasă este considerat noul Mutu. Românul este un jucător de mare talent, inspirație și care gândește rapid.

Reclamă

Dar driblingul reprezintă, cu siguranță, punctul forte din repertoriul său. El a demonstrat că poate crea pericol când se află în apropierea careului, fără să își uite abilitatea de a își servi colegii ca un bun pasator.”, au scris jurnaliștii italieni.

Giovanni Becali a anunțat prețul „perlei” Tavi Popescu

Prețul lui Octavian Popescu este de 25-30 de milioane de euro. Asta susține Giovanni Becali despre ”perla” lui Gigi Becali. Un asemenea transfer nu s-ar putea însă face în această vară.

„Pe Tavi Popescu poate să ia 25-30 de milioane de euro. E greu să plece în vară Tavi Popescu pe 20 de milioane de euro. Poate vara viitoare. Tavi Popescu nu este într-o formă extraordinară.

Reclamă 4 / 0/3

Este într-o formă constantă. Poate anul viitor, când se va împlini mai bine și după ce va juca în cupele europene. Nu e grabă, are 19 ani”, a spus Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali nu e nerăbdător să îl vândă pe jucătorul cu 9 goluri și 4 assisturi în acest sezon. Prețul lui Octavian Popescu este de 50 de milioane de euro, în viziunea patronului de la FCSB.

„Octavian Popescu, talentat, nu e umflat deloc. El trebuie să stea doi-trei ani în România, să fie golgheter și titular la națională. Eu așa îi văd viitorul, ca să se vândă pe 20 de milioane.

Să joace în Champions League sau Europa League, așa vezi nivelul lui. E talent, se vede clar, de la Sânmărtean nu am mai văzut calitatea asta tehnică la un jucător.”, a declarat Ioan Andone.

Recomandări
  • Octavian Popescu, etichetat drept „noul Mutu” în presa din Italia
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și