Închide meniul

Carlo Ancelotti, gata de retragere după ce a scris istorie în fotbal! Anunțul făcut de antrenorul lui Real Madrid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 15:54 / Actualizat: 10 mai 2022, 15:16

Carlo Ancelotti, gata de retragere după ce a scris istorie în fotbal! Anunțul făcut de antrenorul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti, savuros față de jucătorii de la Real Madrid

Profimedia

Ajuns la 62 de ani, Carlo Ancelotti a anunțat că este gata să se retragă. Marele antrenor va lua decizia după ce contractul său cu Real Madrid se va încheia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Carlo Ancelotti a câștigat titlul cu Real Madrid și a devenit primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

Carlo Ancelotti a anunțat când se va retrage

”După ce se încheie contractul la Real Madrid, mă voi retrage cel mai probabil. Dar dacă Real Madrid vrea să mai stau încă 10 ani, voi mai fi aici încă 10 ani. Sunt multe lucruri pe care nu le pot face, dar după retragere voi putea.

Vreau să stau cu nepoții, să merg în vacanțe cu nevasta. Am multe de făcut. Trebuie să merg în locuri în care nu am fost. Nu am mers niciodată în Australia sau Rio de Janeiro. Vreau să îmi vizitez sora mai des”, a anunțat carismaticul antrenor, citat de Marca.

Ce planuri are marele antrenor după retragere

Carlo Ancelotti s-a amuzat după ce a fost întrebat de planurile sale de viitor. Ajuns la 62 de ani, italianul se gândeşte la retragere şi anunţă că se va dedica total familiei.

Reclamă

„Vreau să devin profesor universitar de fotbal sau ceva de genul ăsta, să le dau examene celor pasionați de fotbal, ca să văd câte știu. Când mă voi opri din antrenorat, voi face cu totul altceva. Am cinci nepoți, m-am căsătorit pentru a doua oară și nu am apucat să facem prea multe. 

Trebuie să recuperăm, vreau să mă bucur de soția mea. Când mă voi retrage, voi deveni fanul lui Real Madrid și al lui AC Milan”, a transmis Ancelotti, potrivit footmercato.net.

Ancelotti a câştigat titlul cu Real Madrid şi a cucerit Europa

Carlo Ancelotti a scris istorie la 62 de ani. Marele antrenor a devenit campion cu Real Madrid şi este primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Ancelotti a devenit campion în Serie A, cu AC Milan, în Premier League, cu Chelsea, în Ligue 1, cu PSG, şi în Bundesliga, cu Bayern. Azi, antrenorul italian a câştigat, în premieră, titlul cu Real Madrid şi a intrat în istoria fotbalului.

Niciun antrenor nu mai reuşise performanţa bifată de italian: titlul în top cinci cele mai importante campionate ale Europei. Carlo Ancelotti a câştigat titlul într-un mare stil. Tehnicianul a avut un procentaj al victoriilor de 74.25% în 2022 şi i-a depăşit pe Pep Guardiola, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino şi Thomas Tuchel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și