Închide meniul

Carlo Ancelotti, gata de retragere după ce a scris istorie în fotbal! Anunțul făcut de antrenorul lui Real Madrid

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 15:54 / Actualizat: 10 mai 2022, 15:16

Carlo Ancelotti, gata de retragere după ce a scris istorie în fotbal! Anunțul făcut de antrenorul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti, savuros față de jucătorii de la Real Madrid

Profimedia

  • Carlo Ancelotti a anunțat când se va retrage
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ajuns la 62 de ani, Carlo Ancelotti a anunțat că este gata să se retragă. Marele antrenor va lua decizia după ce contractul său cu Real Madrid se va încheia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Carlo Ancelotti a câștigat titlul cu Real Madrid și a devenit primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

Carlo Ancelotti a anunțat când se va retrage

”După ce se încheie contractul la Real Madrid, mă voi retrage cel mai probabil. Dar dacă Real Madrid vrea să mai stau încă 10 ani, voi mai fi aici încă 10 ani. Sunt multe lucruri pe care nu le pot face, dar după retragere voi putea.

Reclamă

Vreau să stau cu nepoții, să merg în vacanțe cu nevasta. Am multe de făcut. Trebuie să merg în locuri în care nu am fost. Nu am mers niciodată în Australia sau Rio de Janeiro. Vreau să îmi vizitez sora mai des”, a anunțat carismaticul antrenor, citat de Marca.

Ce planuri are marele antrenor după retragere

Carlo Ancelotti s-a amuzat după ce a fost întrebat de planurile sale de viitor. Ajuns la 62 de ani, italianul se gândeşte la retragere şi anunţă că se va dedica total familiei.

Reclamă

„Vreau să devin profesor universitar de fotbal sau ceva de genul ăsta, să le dau examene celor pasionați de fotbal, ca să văd câte știu. Când mă voi opri din antrenorat, voi face cu totul altceva. Am cinci nepoți, m-am căsătorit pentru a doua oară și nu am apucat să facem prea multe. 

Trebuie să recuperăm, vreau să mă bucur de soția mea. Când mă voi retrage, voi deveni fanul lui Real Madrid și al lui AC Milan”, a transmis Ancelotti, potrivit footmercato.net.

Ancelotti a câştigat titlul cu Real Madrid şi a cucerit Europa

Carlo Ancelotti a scris istorie la 62 de ani. Marele antrenor a devenit campion cu Real Madrid şi este primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Ancelotti a devenit campion în Serie A, cu AC Milan, în Premier League, cu Chelsea, în Ligue 1, cu PSG, şi în Bundesliga, cu Bayern. Azi, antrenorul italian a câştigat, în premieră, titlul cu Real Madrid şi a intrat în istoria fotbalului.

Niciun antrenor nu mai reuşise performanţa bifată de italian: titlul în top cinci cele mai importante campionate ale Europei. Carlo Ancelotti a câştigat titlul într-un mare stil. Tehnicianul a avut un procentaj al victoriilor de 74.25% în 2022 şi i-a depăşit pe Pep Guardiola, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino şi Thomas Tuchel.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!