Închide meniul

Villarreal – Liverpool | Spaniolii au cerut penalty la intervenția lui Alisson asupra lui Lo Celso! Repriză colosală făcută de echipa lui Unai Emery

Alexandru Ivan Publicat: 3 mai 2022, 23:10

Reclamă
Villarreal – Liverpool | Spaniolii au cerut penalty la intervenția lui Alisson asupra lui Lo Celso! Repriză colosală făcută de echipa lui Unai Emery

Villarreal forțează "remontada" cu Liverpool

Profimedia

Prima repriză din Villarreal – Liverpool, manșa retur a semifinalelor UEFA Champions League, a fost colosală pentru echipa lui Unai Emery. „Submarinul galben” a marcat de două ori și a cerut penalty la o fază controversată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Unai Emery a cerut penalty în minutul 37, la un duel dintre Giovanni Lo Celso și Alisson. Jucătorul lui Villarreal a scăpat singur cu portarul lui Liverpool și s-a prăbușit după intervenția brazilianului.

Villarreal – Liverpool | Echipa lui Unai Emery a cerut penalty

În ciuda insistențelor jucătorilor lui Unai Emery, arbitrul olandez Danny Makkelie nu a dictat penalty. Nici arbitrii din camera VAR nu au sesizat nimic.

Villarreal – Liverpool | Repriză colosală pentru echipa lui Unai Emery

După 0-2 pe Anfield în tur, Villarreal a avut nevoie de doar 45 de minute ca să anuleze avantajul lui Liverpool. Boulaye Dia și Francis Coquelin au marcat golurile echipei lui Unai Emery în prima repriză. Jucătorii lui Klopp au fost la pământ.

Reclamă

Buolaye Dia a marcat încă din minutul 3 după o fază excelentă creată de echipa lui Unai Emery. Atacantul lui Villarreal a ajuns în fața lui van Dijk la minge și a marcat în poarta lui Alisson. VIDEO AICI 

Golul lui Dia a fost al șaselea marcat de Villarreal la fiecare dintre ultimele șase șuturi expediate pe spațiul porții în UEFA Champions League, la momentul respectiv. Ulterior, echipa lui Emery a bombardat careul cormoranilor și a venit și a doua reușită.

în minutul 40, Francis Coquelin a marcat cu capul după o centrare a lui Capoue. VIDEO AICI. Ambii au jucat în Premier League, la Arsenal și, respectiv, Spurs, și aveau un palmares dezastruos în duelurile cu Liverpool. Până la returul de pe Estadio de la Ceramica. A fost primul său gol în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și