Închide meniul

Jurgen Klopp și-a amintit „remontada” cu Barcelona, după revenirea spectaculoasă din Villarreal – Liverpool 2-3

Cosmin Cioboată Publicat: 4 mai 2022, 8:41

Reclamă
Jurgen Klopp și-a amintit „remontada cu Barcelona, după revenirea spectaculoasă din Villarreal – Liverpool 2-3

Jurgen Klopp, în timpul unei conferințe de presă

DPA Images / Peter Kneffel via Hepta

Jurgen Klopp și-a amintit „remontada” cu Barcelona, după revenirea spectaculoasă din Villarreal – Liverpool 2-3. Managerul „cormoranilor” s-a calificat în cea de-a patra finală UEFA Champions League din carieră. În ultimul act, „cormoranii” vor da piept cu Real Madrid sau Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp a trăit multe meciuri dramatice pe banca lui Liverpool, însă cel mai memorabil rămâne cel cu Barcelona, din 2019, când „cormoranii” s-au calificat în finală după o „remontada” senzațională pe Anfield.

Jurgen Klopp și-a amintit „remontada” cu Barcelona, după revenirea spectaculoasă din Villarreal – Liverpool 2-3

Marți seară, formația de pe Anfield a fost condusă de Villarreal cu 2-0 la pauză, dar a revenit miraculos în repriza a doua, reușind să înscrie de 3 ori în 12 minute, prin Fabinho, Luis Diaz și Sadio Mane.

La finalul meciului de pe „De La Ceramica”, Jurgen Klopp și-a amintit de seara incredibilă din urmă cu 3 ani, când Liverpool a revenit de la 0-3 cu Barcelona, câștigând cu 4-0 în returul de pe Anfield.

„Sunt foarte încântat, mă simt ca la prima finală. Este cea mai bună competiție din lume, o iubesc și îmi place ce a realizat Villarreal, cu suporterii în spate.

Reclamă

În prima repriză, jocul a arătat cum a arătat, iar toți cei care se uitau la meci se așteptau ca acel 2-0 să devină 3-0. Dar când am reușit să le ‘spargem’ apărarea pentru prima oară, am știut că avem o șansă. Nu îmi place să compar, dar da, a fost ca în meciul cu Barcelona.”, a spus Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

Jurgen Klopp luptă pentru o cvadruplă istorică: „Mulți s-ar fi bucurat să fim eliminați”

Liverpool se află în cursa pentru toate cele 4 trofee puse în joc în acest sezon. „Cormoranii” au câștigat deja Cupa Ligii Angliei și „vânează” în continuare titlul în Premier League, trofeul UEFA Champions League și Cupa Angliei. Liverpool și-a asigurat deja prezența în ultimele două competiții.

„Am jucat foarte multe meciuri, suntem angrenați în 3 competiții și încă nu am terminat. Știu poveștile astea, în prima repriză multă lume s-ar fi bucurat să fim eliminați. Este dificil să te califici în 3 finale, dar am reușit să facem asta.”, a mai declarat Klopp, după Villarreal – Liverpool 2-3.

Reclamă 4 / 0/3

După 3-2 cu Villarreal, Liverpool a ajuns la 139 de goluri marcate în actualul sezon, în toate competițiile. Niciodată în istoria clubului n-au mai ajuns cormoranii la o asemenea bornă.

După calificarea lui Liverpool în finala UEFA Champions League, Jurgen Klopp a stabilit un record unic în istoria fotbalului britanic. Germanul e primul antrenor care își califică echipa în toate finalele din competițiile în care este angrenată (Champions League, FA Cup și Cupa Ligii Angliei).

De asemenea, pentru Klopp este a patra prezență în finala Ligii Campionilor, egalându-i pe legendarii Marcello Lippi, Sir Alex Ferguson și Carlo Ancelotti.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și