Închide meniul

Mohamed Salah o vrea pe Real Madrid în finala Champions League: ”Îmi doresc să câștigăm trofeul în fața lor”

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2022, 8:26

Reclamă
Mohamed Salah o vrea pe Real Madrid în finala Champions League: ”Îmi doresc să câștigăm trofeul în fața lor”

Mohamed Salah, accidentat în meciul Real Madrid - Liverpool 3-1, disputat în 2018

Profimedia

Mohamed Salah o vrea pe Real Madrid în finala Champions League. Egipteanul vrea să răzbune eșecul din ultimul act, din 2018, atunci când starul ”cormoranilor” a fost schimbat în prima repriză după un duel cu Sergio Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și fără Salah, Liverpool s-a lovit și de gafele uriașe comise de Karius, la golul lui Karim Benzema, dar și la reușita a doua a lui Gareth Bale. Pentru englezi, Sadio Mane marca singurul gol, iar galacticii se impuneau cu 3-1.

Mohamed Salah o vrea pe Real Madrid în finala Champions League

„Vreau să jucăm cu Real Madrid, ca să fiu sincer. City e o formație foarte puternică, jucăm de câteva ori pe an contra ei și o cunoaștem mai bine, dar personal vreau Madridul. Am pierdut acea finală contra lor, acum îmi doresc să câștigăm trofeul în fața lor”, a spus Mohamed Salah, la finalul meciului Villarrreal – Liverpool 2-3, citat de BT Sport.

Pe de altă parte, Salah, cel care trece printr-o perioadă mai puțin fastă la Liverpool, a dezvăluit ce obiective personale și-a setat pentru acest sezon: 40 de goluri și 15 assisturi. Al doilea a fost îndeplinit chiar contra lui Villarreal, el mai având nevoie acum de 10 goluri.

„Sub (n.r. – cifrele sunt sub standardul setat)! Da, am așteptări mari de la mine. Sincer, nu am mai spus asta niciodată, dar voiam să ajung la 40 de goluri în acest sezon și la 15 assisturi.

Reclamă
Reclamă

Am bifat numărul de pase decisive, acum trebuie să mă concentrez pe marcarea de goluri. Trent (n.r. Alexander-Arnold) cred că va fi supărat să audă că am în plan și un număr de assisturi pentru un sezon, având în vedere că el e cel mai bun pasator din Premier League, dar așa sunt eu, îmi setez obiective înalte”, ma spus Salah.

Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce a intrat în istorie

Liverpool a revenit fantastic în returul cu Villarreal, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză şi s-a calificat în finala Ligii Campionilor, acolo unde va juca cu Manchester City sau Real Madrid.

”E ceva fantastic. Dacă am fi jucat la fel ca în prima repriză nu am mai fi ajuns în finală. După 3 minute de joc deja nu mai aveam mentalitatea corectă. Știam că asemenea lucruri se pot întâmpla, să luăm primul gol atât de repede. Nu a fost ceea ce ne-am dorit. La pauză le-am spus că trebuie să joace mai bine în a doua repriză decât în ​​prima.

Reclamă

Le-am spus asistenților mei să găsească un exemplu de ceva ce am făcut bine în prima repriză și pe care să le arătăm jucătorilor. Ca să le reamintesc ce trebuie să facă. Ei mi-au spus că nu e nevoie, așa că le-am spus că trebuie să găsească mai mult spațiu, că avem nevoie de mai multă flexibilitate și că nu trebuie să mai jucăm ceea ce au vrut ei”, a spus Jurgen Klopp.

Mohamed Salah, desemnat jucătorul sezonului în Premier League

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului, în Premier League. Egipteanul cotat la 100 de milioane de euro a fost votat de Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal.

Este a doua oară când Mohamed Salah câştigă acest premiu, după cel din 2018. Cu 48% din voturi, africanul lui Liverpool i-a depăşit pe Kevin De Bruyne şi Declan Rice, care au completat podiumul.

Mohamed Salah a devenit doar al treilea jucător al lui Liverpool care câştigă acest premiu, după Kenny Dalglish şi John Barnes.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și