Închide meniul
VIDEO

Frankfurt – Rangers, marea finală Europa League! Nemții au invadat terenul de bucurie! Echipa lui Ianis Hagi a reușit „comeback-ul”

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 0:12 / Actualizat: 6 mai 2022, 11:23

Reclamă
Frankfurt – Rangers, marea finală Europa League! Nemții au invadat terenul de bucurie! Echipa lui Ianis Hagi a reușit „comeback-ul

Eintracht Frankfurt și Rangers își vor disputa finala Europa League

Profimedia

Frankfurt – Rangers e marea finală Europa League! Nemții au invadat terenul de bucurie după calificare. Echipa lui Ianis Hagi are șansa să câștige primul trofeu european din istoria clubului în ultimul act de la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frankfurt a eliminat-o în semifinale pe West Ham, în timp ce Rangers a trecut de RB Leipzig. Ianis Hagi, accidentat, nu a jucat pentru echipa antrenată de Giovanni van Bronckhorst.

Frankfurt – Rangers, marea finală Europa League

După ce a câștigat cu 2-1 la Londra, Frankfurt s-a impus și în returul cu West Ham, scor 1-0. Rafael Borre a marcat unicul gol al meciului, în minutul 26.

Imediat după fluierul final al partidei, fanii lui Frankfurt au invadat terenul și au sărbătorit calificarea echipei favorite în ultimul act al competiției.

Reclamă
Reclamă 4

Frankfurt le-a mai eliminat pe Betis și Barcelona. Eintracht a mai câștigat Cupa UEFA în 1980 și a jucat finala Cupei Campionilor Europeni în 1960.

Rangers, din nou într-o finală europeană

Rangers, care pierduse cu 0-1 în Germania, a reușit „comeback-ul” cu RB Leipzig, scor 3-1. Tavernier, Kamara și Lundstram au marcat golurile care au calificat echipa lui Ianis Hagi în finala de la Sevilla.

Reclamă

Rangers a fost ultima dată într-o finală în 2008, în Cupa UEFA. Atunci, scoțienii erau învinși cu 0-2 de Zenit Sankt Petersburg.

Ianis Hagi, accidentat în ianuarie, nu va reveni pe teren decât la începutul stagiunii viitoare.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și