Închide meniul
VIDEO

Frankfurt – Rangers, marea finală Europa League! Nemții au invadat terenul de bucurie! Echipa lui Ianis Hagi a reușit „comeback-ul”

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 0:12 / Actualizat: 6 mai 2022, 11:23

Frankfurt – Rangers, marea finală Europa League! Nemții au invadat terenul de bucurie! Echipa lui Ianis Hagi a reușit „comeback-ul

Eintracht Frankfurt și Rangers își vor disputa finala Europa League

Profimedia

  • Frankfurt – Rangers e marea finală Europa League!
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Frankfurt – Rangers e marea finală Europa League! Nemții au invadat terenul de bucurie după calificare. Echipa lui Ianis Hagi are șansa să câștige primul trofeu european din istoria clubului în ultimul act de la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frankfurt a eliminat-o în semifinale pe West Ham, în timp ce Rangers a trecut de RB Leipzig. Ianis Hagi, accidentat, nu a jucat pentru echipa antrenată de Giovanni van Bronckhorst.

Frankfurt – Rangers, marea finală Europa League

După ce a câștigat cu 2-1 la Londra, Frankfurt s-a impus și în returul cu West Ham, scor 1-0. Rafael Borre a marcat unicul gol al meciului, în minutul 26.

Reclamă

Imediat după fluierul final al partidei, fanii lui Frankfurt au invadat terenul și au sărbătorit calificarea echipei favorite în ultimul act al competiției.

Reclamă

Frankfurt le-a mai eliminat pe Betis și Barcelona. Eintracht a mai câștigat Cupa UEFA în 1980 și a jucat finala Cupei Campionilor Europeni în 1960.

Rangers, din nou într-o finală europeană

Rangers, care pierduse cu 0-1 în Germania, a reușit „comeback-ul” cu RB Leipzig, scor 3-1. Tavernier, Kamara și Lundstram au marcat golurile care au calificat echipa lui Ianis Hagi în finala de la Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3

Rangers a fost ultima dată într-o finală în 2008, în Cupa UEFA. Atunci, scoțienii erau învinși cu 0-2 de Zenit Sankt Petersburg.

Ianis Hagi, accidentat în ianuarie, nu va reveni pe teren decât la începutul stagiunii viitoare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul "Regelui" în sezonul viitor
Fotbal extern • 27 mart., 7:15
Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul „Regelui” în sezonul viitor. „Sunt multe chestii care mă aşteaptă”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 25 mart., 17:30
Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni cu gestul său de la finalul meciului cu Irlanda de Nord! Reacţia presei din Scoţia
Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională
Echipa naţională • 23 mart., 19:54
Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională
Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi
La Liga • 7 mart., 9:37
Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi: „Discurs aprins de 17 minute”
Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers
La Liga • 5 mart., 8:42
Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers. Ce a făcut „Prinţul”, chiar dacă a fost trimis în Spania de scoţieni