Închide meniul
VIDEO

Sergiu Hanca îl poate lăsa fără titlu pe Deian Sorescu! Gol de senzaţie în Rakow – Cracovia 1-1, în memoria lui Patrick Ekeng

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 18:48

Reclamă
Sergiu Hanca îl poate lăsa fără titlu pe Deian Sorescu! Gol de senzaţie în Rakow – Cracovia 1-1, în memoria lui Patrick Ekeng

Sergiu Hanca, gol în Rakow - Cracovia 1-1

Sergiu Hanca, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Sergiu Hanca îl poate lăsa fără titlu pe Deian Sorescu. Mijlocaşul român a stabilit scorul final în duelul de foc Rakow – Cracovia 1-1. Reuşita sa poate schimba liderul în Polonia, unde Lech Poznan poate profita de remiză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca nu a fost titular în meci, dar a intrat rapid, în minutul 21, în locul lui Evgen Konoplyanka. Pentru Cracovia au evoluat încă din primul minut Virgil Ghiţă, fundaşul adus de la Farul Constanţa, şi Cornel Râpă.

Sergiu Hanca îl poate lăsa fără titlu pe Deian Sorescu

Vladislavs Gutkovskis a deschis scorul pentru echipa lui Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan. Cei doi români au fost indisponibili pentru duelul de foc.

Sergiu Hanca a adus egalarea în minutul 62, cu o execuţie superbă la care portarul adversar n-a avut nicio şansă. Otar Kakabadze i-a pasat decisiv fostului dinamovist.

După ce a marcat, Sergiu Hanca i-a dedicat reuşita lui Patrick Ekeng. În urmă cu două zile, pe 6 mai, s-au împlinit șase ani de la dispariția lui fostului său coleg de la Dinamo.

Reclamă

Mijlocaşul camerunez a decedat pe teren, în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul 3-3, la doar 26 de ani.

View this post on Instagram


A post shared by MKS Cracovia SSA (@mkscracovia)

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 1.2 milioane de euro, Sergiu Hanca are 3 goluri şi 5 pase reuşite în actualul sezon. Acesta a bifat 30 de apariţii pentru Cracovia, în toate competiţiile.

În urma remizei, Rakow rămâne pe primul loc în Polonia, cu 66 de puncte, dar poate pierde prima poziţie dacă Lech câştigă duelul cu Piast. De cealaltă parte, Cracovia este pe locul 8, cu 43 de puncte.

După fluierul final, cei de la Cracovia le-au trimis un mesaj prietenilor de la Lech, cărora le-au transmis „Acum sunteţi pe cont propriu”.

Deian Sorescu a rămas cu sechele de la Dinamo

Deian Sorescu s-a transferat iarna trecută de la Dinamo la Rakow și a scăpat de problemele financiare și sportive care îl urmăreau la formația din Ștefan cel Mare. Fostul jucător de la Dinamo a recunoscut că nu mai era obișnuit să lucreze într-un mediu normal.

„Mi-a fost greu, sincer să vă spun (n.r- adaptarea în Polonia). S-a întâmplat totul, aşa, foarte din scurt. Nu eram pregătit să plec, direct. M-am trezit cu un telefon şi a doua zi eram plec. Am vorbit cu Sergiu Hanca, m-a ajutat în ultima perioadă cu nişte informaţii cu ce se întâmplă acolo, despre chestii de plătit la stat şi contractuale.

Nu am realizat pe moment (n.r.- că Rakow era lider, în prezent e pe locul secund). M-am trezit, ne-am trezit pe primul loc. Acum patru luni mă băteam la retrogradare cu Dinamo şi acum mă trezesc pentru lupta la titlu, e ceva WOW! E mai uşor pe primul loc decât pe ultimul. Sunt aşa, liber, lejer, e ceva neobişnuit pentru mine”, a spus Deian Sorescu, marți, la aeroport, înainte să revină în Polonia.

Deian Sorescu a reușit recent să spargă gheața la Rakow. Românul a înscris primul gol în Polonia, într-o victorie a lui Rakow cu Stal Mielec, scor 2-1. În acea partidă, Sorescu a profitat de o eroare a fundașilor adverși în careu și a introdus balonul în poartă la colțul scurt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și