Închide meniul
VIDEO

Sergiu Hanca îl poate lăsa fără titlu pe Deian Sorescu! Gol de senzaţie în Rakow – Cracovia 1-1, în memoria lui Patrick Ekeng

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 18:48

Sergiu Hanca îl poate lăsa fără titlu pe Deian Sorescu! Gol de senzaţie în Rakow – Cracovia 1-1, în memoria lui Patrick Ekeng

Sergiu Hanca, gol în Rakow - Cracovia 1-1

Sergiu Hanca, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Sergiu Hanca îl poate lăsa fără titlu pe Deian Sorescu. Mijlocaşul român a stabilit scorul final în duelul de foc Rakow – Cracovia 1-1. Reuşita sa poate schimba liderul în Polonia, unde Lech Poznan poate profita de remiză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca nu a fost titular în meci, dar a intrat rapid, în minutul 21, în locul lui Evgen Konoplyanka. Pentru Cracovia au evoluat încă din primul minut Virgil Ghiţă, fundaşul adus de la Farul Constanţa, şi Cornel Râpă.

Sergiu Hanca îl poate lăsa fără titlu pe Deian Sorescu

Vladislavs Gutkovskis a deschis scorul pentru echipa lui Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan. Cei doi români au fost indisponibili pentru duelul de foc.

Sergiu Hanca a adus egalarea în minutul 62, cu o execuţie superbă la care portarul adversar n-a avut nicio şansă. Otar Kakabadze i-a pasat decisiv fostului dinamovist.

După ce a marcat, Sergiu Hanca i-a dedicat reuşita lui Patrick Ekeng. În urmă cu două zile, pe 6 mai, s-au împlinit șase ani de la dispariția lui fostului său coleg de la Dinamo.

Reclamă

Mijlocaşul camerunez a decedat pe teren, în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul 3-3, la doar 26 de ani.

View this post on Instagram


A post shared by MKS Cracovia SSA (@mkscracovia)

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 1.2 milioane de euro, Sergiu Hanca are 3 goluri şi 5 pase reuşite în actualul sezon. Acesta a bifat 30 de apariţii pentru Cracovia, în toate competiţiile.

În urma remizei, Rakow rămâne pe primul loc în Polonia, cu 66 de puncte, dar poate pierde prima poziţie dacă Lech câştigă duelul cu Piast. De cealaltă parte, Cracovia este pe locul 8, cu 43 de puncte.

După fluierul final, cei de la Cracovia le-au trimis un mesaj prietenilor de la Lech, cărora le-au transmis „Acum sunteţi pe cont propriu”.

Deian Sorescu a rămas cu sechele de la Dinamo

Deian Sorescu s-a transferat iarna trecută de la Dinamo la Rakow și a scăpat de problemele financiare și sportive care îl urmăreau la formația din Ștefan cel Mare. Fostul jucător de la Dinamo a recunoscut că nu mai era obișnuit să lucreze într-un mediu normal.

„Mi-a fost greu, sincer să vă spun (n.r- adaptarea în Polonia). S-a întâmplat totul, aşa, foarte din scurt. Nu eram pregătit să plec, direct. M-am trezit cu un telefon şi a doua zi eram plec. Am vorbit cu Sergiu Hanca, m-a ajutat în ultima perioadă cu nişte informaţii cu ce se întâmplă acolo, despre chestii de plătit la stat şi contractuale.

Nu am realizat pe moment (n.r.- că Rakow era lider, în prezent e pe locul secund). M-am trezit, ne-am trezit pe primul loc. Acum patru luni mă băteam la retrogradare cu Dinamo şi acum mă trezesc pentru lupta la titlu, e ceva WOW! E mai uşor pe primul loc decât pe ultimul. Sunt aşa, liber, lejer, e ceva neobişnuit pentru mine”, a spus Deian Sorescu, marți, la aeroport, înainte să revină în Polonia.

Deian Sorescu a reușit recent să spargă gheața la Rakow. Românul a înscris primul gol în Polonia, într-o victorie a lui Rakow cu Stal Mielec, scor 2-1. În acea partidă, Sorescu a profitat de o eroare a fundașilor adverși în careu și a introdus balonul în poartă la colțul scurt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și