Închide meniul

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi. „Nu există antidot pentru el!”. Ce a păţit „perla” de la FCSB în Bănie

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2022, 13:22

Reclamă
Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi. „Nu există antidot pentru el!. Ce a păţit „perla de la FCSB în Bănie

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali. Comparaţie cu Lionel Messi

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi. Patronul lui FCSB este convins că atacantul de 19 ani nu poate fi oprit de niciun adversar din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autor a 9 goluri stagionale, Octavian Popescu a avut o evoluţie modestă în derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a 8-a a play-off-ului. A fost schimbat de Toni Petrea cu Dumiter, în minutul 84. În acelaşi timp a intrat şi Ivan Mamut, cel care a înscris cu călcâiul la prima atingere de balon.

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi

Finanţatorul vicecampioanei a vorbit despre ceea ce a păţit Tavi Popescu în Bănie. A recunoscut că tânărul jucător a fost sub aşteptări şi că, din această cauză, şi echipa a avut de suferit.

Aseară Tavi Popescu a fost foarte slab. Nu există tactică anti-Tavi, nu există. Cum se zicea, pentru Messi nu există antidot, aşa e şi cu Tavi. Aseară nu a fost în apele lui.

Dacă el nu merge, şi echipa gâfâie. Dacă rezolvă jocul, rezolvă meciurile. Dacă aveam un Tavi şi pe dreapta, vai de capul meu!„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Reclamă

Sorin Cârţu anunţase, înaintea meciului, cum pot jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf să îl oprească pe Octavian Popescu. Tactica s-a dovedit a fi parţial câştigătoare.

Octavian Popescu nu e un jucător pe care să nu poți să-l blochezi. După mine, eu știu cum trebuie făcut cu Octavian Popescu, dar nu vreau să dau indicații altora. La Octavian Popescu, cel care este în zona lui trebuie să-l întâmpine, apoi să coboare un dublaj.

Gata, s-a terminat! Ce să facă, să ia mingea printre 3-4 jucători? Nu poate! Asta e mereu soluția contra lui și l-ai ‘curățat’. El trebuie să preia mingea, dacă îi vine dublaj nu mai face nimic”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro pentru jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României.

Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte de victoria lui FCSB

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos. A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

La scurt timp după succesul in extremis, Mihai Stoica a transmis că a fost lăsat fără cuvinte. Postarea a strâns sute de aprecieri în doar câteva de minute.

Niciodată n-am crezut că voi rămâne fără cuvinte. S-a întâmplat și asta”, a scris managerul general de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și