Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte după victoria in extremis din Bănie: „Niciodată n-am crezut asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 23:35

Universitatea Craiova – FCSB 0-1 | Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte după victoria in extremis din Bănie: „Niciodată n-am crezut asta!

Mihai Stoica,noi ironii pentru cei de la CSA Steaua

Mihai Stoica, în timpul derby-ului Universitatea Craiova - FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a fost lăsat fără cuvinte după victoria in-extremis din Bănie, unde FCSB a învins Universitatea Craiova cu 1-0. Roş-albaştrii sunt la 2 puncte distanţă de liderul CFR Cluj cu doar două etape înainte de finalul sezonului. În ultima etapă, cele două rivale se vor întâlni în meciul direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos. A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

La scurt timp după succesul in-extremis, Mihai Stoica a transmis că a fost lăsat fără cuvinte. Postarea a strâns sute de aprecieri în doar câteva de minute.

„Niciodată n-am crezut că voi rămâne fără cuvinte. S-a întâmplat și asta”, a scris managerul general de la FCSB.

Reclamă

Ivan Mamut, gol superb în Universitatea Craiova – FCSB 0-1

A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

„A simţit că înainte de meci va marca. I-a zis lui Pintilii că are nevoie de 10 minute. Sunt foarte bucuros că am câştigat. Îl voi cinsti pe Radunovic. Golul este o mare bucurie. Nu e important să dau gol, e important campionatul”, a declarat Ivan Mamut.

„A fost un meci foarte greu, foarte deschis. Craiova e o echipă foarte bună. E bine pentru toţi că am câştigat. În seara asta ne bucurăm. Fiecare meci e foarte important”, a transmis şi Radunovic.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea a explicat intrarea „salvatorului” Ivan Mamut

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Toni Petrea a explicat de ce l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut, cel care a fost eroul roş-albaştrilor. Atacantul croat a marcat la prima atingere de balon, în minutul 86, şi o menţine pe FCSB în cursa pentru titlu.

„Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil. Era o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia.

Doar dacă nu simţi fenomenul ăsta nu ai cum să fii impasibili. Fiecare meci din play-off l-am considerat o finală. Sunt foarte bucuros şi fericit că am reuşit să câştigăm foarte multe meciuri. Mai avem două finale.

Florinel Coman mi-a spus că a simţit o contractură. Sper să nu fie ceva grav, mi-a spus că mai bine să iasă. Tavi Popescu… adversarii lui l-au vizat mereu. I-am spus la pauză să încerce să joace mai simplu. Nu cred că e o scădere de formă, poate o stare de oboseală. A jucat foarte mult. A fost o atmosferă frumoasă, de derby. Finala va fi probabil peste 2 etape, dar până atunci avem meci cu Voluntari„, a declarat Toni Petrea.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte după victoria in extremis din Bănie
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și