Închide meniul
Foto

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani, care a avut un discurs tulburător în faţa lui Vladimir Putin: „Numai noi vom decide!”

Publicat: 11 mai 2022, 12:06

Reclamă
Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani, care a avut un discurs tulburător în faţa lui Vladimir Putin: „Numai noi vom decide!”

Veronika Stepanova a făcut declaraţii scandaloase după ce a fost premiată de Vladimir Putin

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani / Profimediaimages

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani. Veronika Stepanova a surprins pe toată lumea în timpul războiului din Ucraina, când a avut un discurs tulburător în faţa lui Vladimir Putin. Campioana olimpică la schi fond a transmis un mesaj de susţinere pentru militarii ruşi: „Cu siguranţă vom câştiga!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stepanova a devenit una dintre cele mai criticate persoane din lume, după discursul ținut la Kremlin. „În faţa ochilor mei, Rusia a devenit din nou puternică, mândră şi prosperă„, a spus tânăra sportivă, spre surprinderea tuturor.

Emil Iversen, norvegianul care a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing, din acest an, a răbufnit când a văzut imaginile cu Stepanova şi a anunţat că nu îşi mai doreşte să vadă niciun sportiv rus la linia de start.

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani

Chiar Veronika i-a dat replica, la scurt timp. Tânăra sportivă a avut o reacţie cel puţin surprinzătoare, care a inflamat ş i mai mult situaţia.

Nu se va întâmpla, Emil. Numai noi, ruşii, vom decide cum vrem să trăim şi cine este liderul nostru. Ultimul lucru care ne interesează este opinia oamenilor din exterior despre acest subiect. Aici te includ şi pe tine„, a scris Stepanova pe reţelele sociale, potrivit iltalehti.fi.

Reclamă

Campioană olimpică la Beijing a vorbit în termen laudativi la adresa Rusiei, care continuă să bombardeze Ucraina. După ce a fost premiată pentru performanța sa sportivă, la Kremlin, Stepanova a spus că Rusia se află pe drumul cel bun și are încredere că va câștiga. În încheiere, tânăra rusoaică a făcut și o promisiune în fața președintelui Rusiei, care a ordonat invazia din Ucraina.

M-am născut în ianuarie 2001. În faţa ochilor mei, Rusia a devenit din nou puternică, mândră şi prosperă. Nu le place tuturor, asta este evident. Dar suntem pe drumul cel bun şi cu siguranţă vom câştiga, aşa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice.

Sunt foarte mândră să primesc astăzi o asemenea onoare de la preşedintele ţării noastre. Vă mulţumesc mult pentru că aţi ridicat steagul ţării! Şi nu vom lăsa această medalie de aur să plece, asta este o promisiune”, a spus Veronika Stepanova.

Reclamă 4 / 0/3

Declarația campioanei olimpice a revoltat întreaga planetă. Printre cei care au reacționat se numără și Alex Dolgopolov. Fostul jucător de tenis din Ucraina a criticat aspru discursul ținut de Stepanova în fața lui Vladimir Putin.

Așadar, această campioană olimpică Veronika Stepanova spune literalmente că ‘Rusia e pe drumul cel bun și, cu siguranță, vom câștiga, așa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice’. Parcă sportivii ruși nu erau implicați în politică, parcă erau cu toții nevinovați. Da, cu siguranță.”, a scris Alex Dolgopolov, pe contul de Twitter.

Apariţie surpriză la parada lui Vladimir Putin

Preşedintele Rusiei a organizat o paradă grandioasă la Moscova, de Ziua Victoriei, comemorând astfel cea de-a 77-a aniversare de la înfrângerea Germaniei Naziste de către Uniunea Sovietică în al Doilea Război Mondial. Prin faţa lui au defilat mai mulţi militari, dar a fost şi o apariţie surpriză.

Printre militarii care au defilat a fost şi campionul olimpic la gimnastică artistică Nikita Nagorgornyy. Tânărul de 25 de ani, medaliat cu aur în 2020, la Tokyo, şi-a asumat orice risc. Sportivii ruşi au fost sancţionaţi dur în cele 75 de zile de război din Ucraina, dar Nagorgornyy şi-a arătat public susţinerea pentru liderul de la Kremlin.

Nikita Nagornyy tocmai s-a compromis definitiv. Îl ajută pe Vladimir Putin într-un mod ruşinos. Campionul Rusiei tocmai s-a alăturat pe lista celor care au intrat în dizgraţie. Nikita a luat parte în activităţile propagandei de la Kremlin.

În loc să fie în sala de gimnastică, acum este în Moscova, acolo unde participă la Ziua Victoriei. Poartă unul dintre cele mai importante roluri şi îl ajută pe Putin să legitimizeze acţiunile criminale din Ucraina„, au scris jurnaliştii de la sport.interia.pl.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și