Închide meniul

Apariţie surpriză la parada lui Vladimir Putin. A defilat în Piaţa Roşie şi s-a „compromis definitiv”

Reclamă

Publicat: 9 mai 2022, 12:39

Apariţie surpriză la parada lui Vladimir Putin. A defilat în Piaţa Roşie şi s-a „compromis definitiv

Nikita Nagorgornyy a defilat la parada lui Vladimir Putin din Piaţa Roşie

Apariţie surpriză la parada lui Vladimir Putin / Captură Twitter

Apariţie surpriză la parada lui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei a organizat o paradă grandioasă la Moscova, de Ziua Victoriei, comemorând astfel cea de-a 77-a aniversare de la înfrângerea Germaniei Naziste de către Uniunea Sovietică în al Doilea Război Mondial. Prin faţa lui au defilat mai mulţi militari, dar a fost şi o apariţie surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre militarii care au defilat a fost şi campionul olimpic la gimnastică artistică Nikita Nagorgornyy. Tânărul de 25 de ani, medaliat cu aur în 2020, la Tokyo, şi-a asumat orice risc. Sportivii ruşi au fost sancţionaţi dur în cele 75 de zile de război din Ucraina, dar Nagorgornyy şi-a arătat public susţinerea pentru liderul de la Kremlin.

Apariţie surpriză la parada lui Vladimir Putin. Nikita Nagorgornyy a defilat în Piaţa Roşie din Moscova

Nikita Nagornyy tocmai s-a compromis definitiv. Îl ajută pe Vladimir Putin într-un mod ruşinos. Campionul Rusiei tocmai s-a alăturat pe lista celor care au intrat în dizgraţie. Nikita a luat parte în activităţile propagandei de la Kremlin.

În loc să fie în sala de gimnastică, acum este în Moscova, acolo unde participă la Ziua Victoriei. Poartă unul dintre cele mai importante roluri şi îl ajută pe Putin să legitimizeze acţiunile criminale din Ucraina„, au scris jurnaliştii de la sport.interia.pl.

Reclamă

Nikita Nagorgornyy a fost la parada lui Vladimir Putin. Nagornyy i-ar fi condus pe cei din Yunarmiya, o organizaţie de tineret susţinută şi finanţată de Guvernul Rusiei prin Ministrul Apărării. Aceasta are misiunea de a pregăti viitorii militari şi a insufla valorile patriotismului şi istoria militară.

Nikita a fost felicitat personal de Vladimir Putin în 2019, după ce a câştigat trei medalii de aur la Campionatul Mondial de gimnastică artistică de la Stuttgart. Un an mai târziu, Nagornyy a câştigat alte trei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, una de aur şi două de bronz. În 2016, la JO de la Rio, sportivul rus urcase pe a doua treaptă a podiumului.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Vladimir Putin de Ziua Victoriei

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, le-a vorbit ruşilor, în discursul ţinut cu ocazia zilei de 9 mai în Piaţa Roşie din Moscova, despre „apărarea patriei-mame” şi a criticat NATO şi ţările din vest.

Astăzi, soldaţii din Donbas împreună cu soldaţi ruşi luptă pe front (…) Mă adresez soldaţilor din Donbas: Luptaţi pentru ţara mamă (…) pentru memoria celor care au murit în al doilea Război Mondial, al martirilor din Odesa, care au fost arşi de vii.

”Kievul a afirmat că ar putea obţine arme nucleare, iar NATO a început să exploreze teritoriile din apropierea noastră, iar acest lucru a devenit o ameninţare evidentă pentru ţara noastră şi la graniţele noastre. Toate semnele indicau că este nevoie să luptăm”, a mai spus liderul rus, potrivt news.ro.

Preşedintele rus a spus că ”datoria Rusiei este să facă tot posibilul astfel încât oroarea unui război global să nu se repete”.

Putin a făcut referire la Al Doilea Război Mondial, precizând că ”nimeni nu va uita lecţiile celui de-al Doilea Război Mondial, astfel încât să nu fie loc în lume pentru călăi şi nazişti.

El a invocat că în războiul din Ucraina au fost folosiţi mercenari de către inamic. ”Duşmanii Rusiei au încercat să folosească mercenari, să încerce să ne divizeze, dar au eşuat”, a spus Putin.

Parada aeriană de Ziua Victoriei de la Moscova a fost anulată din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit de presă rusă RIA Novosti.

Reclamă

Marea temere a ucrainenilor pentru 9 mai

Vitali Klitschko şi Volodimir Zelenski se tem de ceea ce s-ar putea întâmpla astăzi în Ucraina şi au transmis un mesaj extrem de puternic pentru cetăţeni.

Primarul Kievului le cere celor care au reuşit să fugă din capitală să nu se întoarcă în capitală prea curând. Fostul boxer este extrem de garantat şi a transmis un semnal de alarmă înfricoşător.

Le recomand oamenilor din Kiev să nu se grăbească să se întoarcă în oraş, având în vedere pericolul. Obiectivul agresorului a fost și rămâne capitala. Este un număr mare de mine în suburbii şi în parcurile forestiere. Armata spune că o mare parte dintre aceste zone rămân periculoase. Nu putem garanta încă securitatea, dar după 8-9 mai ne vom putea întoarce în capitală„, a declarat Vitali Klitschko, citat de pravda.com.ua.

La scurt timp după anunţul făcut de fostul campion la categoria grea, preşedintele Ucrainei i-a pus în gardă pe ucraineni. Le cere să fie atenţi la orice sirenă pe 9 mai!

Le cer tututor cetăţenilor noştri, în special în aceste zile, să nu ignore sirenele antiaeriene. Vă rog, este viaţa voastră şi a copiilor voştri.

Dacă cineva vrea să meargă să planteze flori, o poate face în privat… Fiți atenți și respectați regulile de siguranță pe timp de război. Vă rog să nu ignorați alarmele„, a reacţionat şi Volodimir Zelenski, potrivit iltempo.it.

Recomandări
  • Nikita Nagorgornyy a defilat în Piaţa Roşie şi s-a „compromis definitiv”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și