Închide meniul

O minge de baseball semnată de Volodimir Zelenski, vândută la o licitație! Prețul obținut

Dan Roșu Publicat: 13 mai 2022, 8:55

Reclamă
O minge de baseball semnată de Volodimir Zelenski, vândută la o licitație! Prețul obținut

O minge de baseball semnată de Volodimir Zelenski, vândută la o licitație!

Volodimir Zelenski, în cadrul unui interviu / Profimedia

O minge de baseball semnată de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost vândută la licitaţie cu peste 50.000 de dolari, o parte din venituri fiind destinată ucrainenilor strămutaţi din cauza invaziei ruse, potrivit The Guardian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O casă de licitaţie din Boston, RR Auction, a declarat că oferta câştigătoare pentru mingea din meciul de baseball al Rawlings Major Ligue a fost de trei ori mai mare decât estimarea. Compania va dona suma de 15.000 de dolari din vânzare. Vânzătorul, Randy Kaplan, va dona o parte neprecizată din încasările sale către organizaţia globală non-profit Americares.

O minge de baseball semnată de Volodimir Zelenski, vândută la o licitație

Mingea este semnată cu vârf de pâslă negru, cu litere chirilice ucrainene şi latine. Aceasta este însoţită de o scrisoare semnată de Volodimir Yelchenko, reprezentantul permanent al Ucrainei la ONU.

Kaplan este un cunoscut colecţionar de mingi de baseball semnate de lideri mondiali care rareori îşi scoate la licitaţie piesele preţioase. Ofertantul câştigător a dorit să rămână anonim, dar a fost descris de RR Auction drept „un colecţionar din Vestul Mijlociu care este încântat că o parte din fonduri se duc către ajutorarea Ucrainei”.

În aceeaşi licitaţie au fost vândute documente semnate de naturalistul britanic Alfred Wallace, inventatorul Nikola Tesla, Albert Einstein şi fondatorii John Hancock şi John Adams.

Reclamă

Ilie Năstase, declarații controversate despre conflictul din Ucraina

Ilie Năstase a avut o reacție extrem de controversată despre războiul din Ucraina. Fostul mare jucător de tenis, care este și general-maior cu două stele al Armatei Române, a surprins și a declarat că nu este de acord cu faptul că țara noastră trimite arme în Ucraina.

„Nu este războiul meu, al României. Cineva a spus ca nu e pregătită armata română de război. E pregătită, dar nu pentru un război cu Rusia, ci cu o țară mică.

De ce vorbim noi mai mult decât Ungaria? De ce ne dam noi mari? Acum şase luni Ucraina spunea că nu recunoaște limba română în rândul românilor din Ucraina. Ştiaţi că a fost împotriva noastră să intrăm în NATO?

Reclamă 4 / 0/3

Condamn Rusia pentru războiul ăsta, dar nu sunt de acord ca noi să ne băgăm în faţă acolo, să ne ducem peste băiatul ală, care a fost actor. Suntem şi noi cineva.

Aţi văzut câte miliarde a primit Ucraina? Noi ce am primit de la SUA? Nu am primit nimic. A trebuit sa ne platim si rachetele. Suntem foarte importanţi în NATO, suntem cei mai importanţi după SUA„, a declarat Ilie Năstase pentru romaniatv.net.

”Nasty” a precizat, luna trecută, că a ajutat mai mulți refugiați care au trecuct granița în România. A cazat 10 ucraineni în apartamentul său de la Mamaia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și