Închide meniul

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB: „O să mai dureze! L-am atins la coarda sensibilă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2022, 13:48

Reclamă
Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB: „O să mai dureze! L-am atins la coarda sensibilă!

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, pe Arena Naţională | Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor e convins că Pintilii va fi antrenorul ideal pentru echipa lui Gigi Becali peste câţiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că Mihai Pintilii trebuie să mai crească pentru a face faţă cerinţelor de la FCSB.

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB

„Mi-l doresc pe Pintilii, dar să mai crească Pintilii, până când o să aibă… O să mai dureze câţiva ani până când o să aibă şi el dreptul, licenţa. De aia… Înţelegeţi de ce m-am luptat atunci (n.r. să nu plece Pintilii la naţională), însă, fără să ştiu că el se uita, l-am atins la coarda sensibilă.

Habar n-aveam, doar că aia a fost întâmplarea. De aia m-am luptat să nu plece la echipa naţională. Pe Pintilii îl văd în doi ani, trei ani, când o să aibă licenţa, îl văd pregătit pentru a prelua echipa. Fără licenţă, ştii cum e… Poenaru poate, Croitoru poate, la noi nu poate nimeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Pintilii a refuzat un salariu de 5 ori mai mare de la FRF şi a rămas la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Pintilii a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor e convins că Pinti va deveni curând noul antrenor plin al vicecampioanei.

Reclamă

„Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate își ia licența. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter.

Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaște și eu caracterul lui frumos și va fi antrenorul nostru”, a spus Becali, la Pro X.

Mihai Pintilii a refuzat oferta lui Edi Iordănescu

Mihai Pintilii a avut o primă reacție după ce a refuzat oferta lui Edi Iordănescu de a deveni secund la națională. Pintilii a dezvăluit că niște declarații date de Mihai Stoica l-au emoționat și a decis să rămână la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a fost varianta lui Edi Iordănescu pentru postul de secund la națională. Chiar dacă l-a sunat și i-a propus să vină lângă el la națională, Edi Iordănescu s-a lovit de un refuz din partea lui Pintilii.

”Eu în acte sunt delegat la FCSB! Aici sunt, am ales drumul acesta și merg până la capăt. Clubul acesta mi-a dat tot ce mi-am dorit eu și mi-a făcut un nume în fotbal. Și aici poate să fie un pas înainte. Îi mulțumesc lui Edi pentru că m-a sunat și mi-a propus, dar sunt aici și mă bucur că sunt în fața dumneavoastră.

Mihai Pintilii, dublu campion cu FCSB

Cum a zis și MM, mult a contat emisiunea în care a făcut niște declarații și a contat mult. Chiar m-am emoționat, eram cu familia. Nu garantează nimeni că o să fiu antrenor bun și că o să conduc clubul acesta”, a spus Mihai Pintilii în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă. Edi Iordănescu a recunoscut că și-l dorește în staff pe Mihai Pintilii, alături de care a colaborat foarte bine pe perioada în care acesta a fost antrenorul celor de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și