Închide meniul

Mihai Pintilii a rupt tăcerea, după ce a refuzat oferta lui Edi Iordănescu de a deveni secundul echipei naționale: „Îi mulțumesc că m-a sunat, dar FCSB mi-a dat un nume!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2022, 14:38

Mihai Pintilii a rupt tăcerea, după ce a refuzat oferta lui Edi Iordănescu de a deveni secundul echipei naționale: „Îi mulțumesc că m-a sunat, dar FCSB mi-a dat un nume!

MIhai Pintilii a decis să rămână la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Pintilii a fost varianta lui Edi Iordănescu pentru postul de secund la națională. Chiar dacă l-a sunat și i-a propus să vină lângă el la națională, Edi Iordănescu s-a lovit de un refuz din partea lui Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secundul lui Toni Petrea de la FCSB a explicat de ce a luat această decizie.

Mihai Pintilii a rupt tăcerea, după ce a refuzat oferta lui Edi Iordănescu

Eu în acte sunt delegat la FCSB! Aici sunt, am ales drumul acesta și merg până la capăt. Clubul acesta mi-a dat tot ce mi-am dorit eu și mi-a făcut un nume în fotbal. Și aici poate să fie un pas înainte. Îi mulțumesc lui Edi pentru că m-a sunat și mi-a propus, dar sunt aici și mă bucur că sunt în fața dumneavoastră. Cum a zis și MM, Mult a contat emisiunea în care a făcut niște declarații și a contat mult. Chiar m-am emoționat, eram cu familia. Nu garantează nimeni că o să fiu antrenor bun și că o să conduc clubul acesta”, a spus Mihai Pintilii în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Gestul celor de la FCSB după ce Pintilii a refuzat naţionala

Mihai Pintilii e secund la FCSB, dar figurează în acte ca delegat pentru că nu are licenţă. Este cursant al Școlii de Antrenori, însă ar putea obține licența până încep partidele din Liga Națiunilor. Tocmai de aceea era dorit de Edi Iordănescu în staff-ul său, la echipa naţională. Totuşi, cei de la FCSB l-au convins să rămână şi au făcut anunţul prin intermediul un clip video pe facebook. “În cazul în care aveați emoții cu privire la dragostea lui Mihai Pintilii pentru culorile roș-albastre, stați liniștiți. Este aici, alături de familia lui și nu are de gând să plece nicăieri!”, au anunțat cei de la FCSB.

Clipul video se încheie cu mesajul „Întotdeauna pentru totdeauna în familie”, un vers dintr-o piesă B.U.G. Mafia – Poezie de stradă.

Reclamă

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă. Edi Iordănescu a recunoscut că și-l dorește în staff pe Mihai Pintilii, alături de care a colaborat foarte bine pe perioada în care acesta a fost antrenorul celor de la FCSB. Refuzul acestuia îl obligă acum pe noul selecţioner să se reorienteze. În staff-ul său mai sunt Florin Constantinovici, fost jucător la Dinamo sau Rapid şi Leo Toader, fost portar al echipei din Giuleşti.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și