Închide meniul

Când se joacă primul meci cu VAR din fotbalul românesc. Supercupa României, programată cu o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 1. Anunţul făcut de FRF

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2022, 15:11

Reclamă
Când se joacă primul meci cu VAR din fotbalul românesc. Supercupa României, programată cu o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 1. Anunţul făcut de FRF

CFR Cluj, echipa lui Dan Petrescu, a câştigat titlul

Dan Petrescu a cucerit un nou titlu cu CFR Cluj / Hepta

  1. FRF a decis când se joacă primul meci cu VAR din fotbalul românesc. Supercupa României este programată pe 9 iulie şi se va disputa între campioana CFR Cluj şi câştigătoarea Cupei României.

Supercupa României este primul meci din istoria fotbalului românesc care va avea parte de VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se joacă primul meci cu VAR din fotbalul românesc

Astfel, Supercupa României se va disputa pe 9 iulie. Partida va fi prima din istoria fotbalului românesc care va avea parte de VAR.

„În cadrul Comitetului Executiv al FRF, astăzi, 18 mai, s-au stabilit datele de start ale competițiilor fotbalistice din România, pentru sezonul următor.

  • Liga 1: 16 iulie 2022
  • Liga 2: 6 august 2022
  • Liga 3: 27 august 2022
  • Liga de Tineret: 20 august 2022
  • Liga Elitelor U17: 20 august 2022

Tot în ședința CEx de astăzi s-a decis ca Supercupa României să se dispute pe 9 iulie 2022. Locul de desfășurare a acesteia va fi stabilit în următoarea ședință a Comitetului Executiv.

De asemenea, a fost aprobat un nou format al Cupei României, precum și calendarul competițional al acesteia. Faza regională va debuta pe 6 iulie 2022, iar finala se va desfășura pe 24 mai 2023„, a anunţat frf.ro.

Arbitrii români au început pregătirea pentru VAR

Pentru a respecta planul de implementare şi paşii obligatorii pentru certificarea arbitrilor, începând din 14 septembrie 2021, oficialii de joc au început familiarizarea cu simulatoarele care îi vor ajuta să analizeze diferitele situaţii de joc.

Reclamă

Sunt necesare fiecărui arbitru 29 de ore de pregătire practică pentru obţinerea certificării VAR (conform protocolului, activităţile nu se pot desfăşura în grupuri mai mari de două persoane).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și