Închide meniul

Când se joacă primul meci cu VAR din fotbalul românesc. Supercupa României, programată cu o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 1. Anunţul făcut de FRF

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2022, 15:11

Când se joacă primul meci cu VAR din fotbalul românesc. Supercupa României, programată cu o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 1. Anunţul făcut de FRF

CFR Cluj, echipa lui Dan Petrescu, a câştigat titlul

Dan Petrescu a cucerit un nou titlu cu CFR Cluj / Hepta

  1. FRF a decis când se joacă primul meci cu VAR din fotbalul românesc. Supercupa României este programată pe 9 iulie şi se va disputa între campioana CFR Cluj şi câştigătoarea Cupei României.

Supercupa României este primul meci din istoria fotbalului românesc care va avea parte de VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se joacă primul meci cu VAR din fotbalul românesc

Astfel, Supercupa României se va disputa pe 9 iulie. Partida va fi prima din istoria fotbalului românesc care va avea parte de VAR.

„În cadrul Comitetului Executiv al FRF, astăzi, 18 mai, s-au stabilit datele de start ale competițiilor fotbalistice din România, pentru sezonul următor.

  • Liga 1: 16 iulie 2022
  • Liga 2: 6 august 2022
  • Liga 3: 27 august 2022
  • Liga de Tineret: 20 august 2022
  • Liga Elitelor U17: 20 august 2022

Tot în ședința CEx de astăzi s-a decis ca Supercupa României să se dispute pe 9 iulie 2022. Locul de desfășurare a acesteia va fi stabilit în următoarea ședință a Comitetului Executiv.

De asemenea, a fost aprobat un nou format al Cupei României, precum și calendarul competițional al acesteia. Faza regională va debuta pe 6 iulie 2022, iar finala se va desfășura pe 24 mai 2023„, a anunţat frf.ro.

Arbitrii români au început pregătirea pentru VAR

Pentru a respecta planul de implementare şi paşii obligatorii pentru certificarea arbitrilor, începând din 14 septembrie 2021, oficialii de joc au început familiarizarea cu simulatoarele care îi vor ajuta să analizeze diferitele situaţii de joc.

Reclamă

Sunt necesare fiecărui arbitru 29 de ore de pregătire practică pentru obţinerea certificării VAR (conform protocolului, activităţile nu se pot desfăşura în grupuri mai mari de două persoane).

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și