Închide meniul

Mircea Lucescu, reacție nervoasă după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „E frustrant!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2022, 21:17

Reclamă
Mircea Lucescu, reacție nervoasă după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „E frustrant!

Mircea Lucescu cere ca Edi Iordănescu să rămână selecţionerul României: "Ce să facă, să o ia altul de la capăt?"

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu nu e încântat de finalul de sezon în Liga 1, după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „Il Luce” consideră că titlul s-a dat în urma greșelilor de arbitraj, care au dezavantajat echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid. S-au plâns și că prima reușită a CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, din secunda 88, a fost tot din poziție neregulamentară.

Mircea Lucescu, reacție nervoasă după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB

„Nu mi-a plăcut! Trebuia să fie introdus VAR-ul și la noi. Și atunci campionatul era decis în ultima etapă. Pentru că la Steaua a fost ofsaid clar la golul de 2-2. Dacă aveam VAR, altul era și finalul de campionat. E frustrant să pierzi campionatul în condițiile astea.

Alta e să-l pierzi într-o confruntare directă. Inclusiv la Cluj am înțeles că a fost un ofsaid, dar CFR merita campionatul pentru Dan Petrescu, fiindcă este un tip dedicat sută la sută meseriei pe care o are”, a spus Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale au meci direct.

Reclamă

14 puncte a fost diferența dintre CFR Cluj și FCSB la finalul sezonului regular, cea mai mare dintre primele două clasate de când există sistemul cu play-off/play-out în România.

Mihai Stoica: „Era suficient dacă nu erau greşelile de arbitraj”

Oficialul de la clubul lui Gigi Becali susține că roș-albaștrii au fost echipa mai bună în play-off. Mihai Stoica susține că FCSB a pierdut titlul din cauza greșelilor de arbitraj.

„Pentru mine, campionatul a început în play-off. Ce a fost în sezonul regular, a fost altceva. În play-off, noi am câştigat şapte meciuri, am pierdut unul din cauza unei erori grave de arbitraj la 0-0 şi am mai făcut un egal tot din cauza unei erori de arbitraj. La noi, echipa a fost pregătită ca să joace în play-off, unde sunt punctele întregi. (n.r. – parcursul din play-off) Era suficient dacă nu erau greşelile de arbitraj”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

2015 e anul în care FCSB a câștigat ultimul titlu.

Răzvan Burleanu, noi detalii despre implementarea VAR în Liga 1

Marea dorință a celor de la FCSB se va împlini în sezonul viitor. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că implementarea sistemului VAR în România decurge conform graficului şi se află în faza de certificare.

“În ceea ce priveşte implementarea VAR-ului, suntem în grafic. Toate meciurile din Liga 1 din sezonul următor vor beneficia de asistenţă video pentru arbitraj, iar primul meci din România care va beneficia de asistenţă video pentru arbitraj va fi chiar Supercupa României, în 9 iulie. În aceste zile ne aflăm în ultima fază de certificare a întregului sistem VAR. Un reprezentant FIFA se află la Bucureşti pentru certificarea arbitrilor şi a operatorilor, iar la finalul lunii vom avea o nouă vizită din partea FIFA pentru certificarea infrastructurii stadioanelor şi pentru sisteme”, a spus Burleanu, într-o conferință de presă.

Pentru a respecta planul de implementare şi paşii obligatorii pentru certificarea arbitrilor, începând din 14 septembrie 2021, oficialii de joc au început familiarizarea cu simulatoarele care îi vor ajuta să analizeze diferitele situaţii de joc.

Sunt necesare fiecărui arbitru 29 de ore de pregătire practică pentru obţinerea certificării VAR (conform protocolului, activităţile nu se pot desfăşura în grupuri mai mari de două persoane).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și